Ενημέρωση για δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού στο Δήμο Καρδίτσας

Ενημέρωση για δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού στο Δήμο Καρδίτσας

Ενημέρωση για δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού στο Δήμο Καρδίτσας

Ιδιαίτερη θετική ανταπόκριση σε φορείς και επαγγελματίες της περιοχής μας βρίσκει η πρωτοβουλία του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για την αξιοποίηση των αδιάθετων μερίδων φαγητού από τα catering – Κέντρα Διασκέδασης – Μουσικό Σχολείο – Νοσοκομείο κ.λ.π. του Νομού μας στο Σπίτι της Αγάπης.
Με βάση τα στοιχεία της Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης-Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων- Εθελοντισμού στα πλαίσια της πρωτοβουλίας από το τέλος Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 31-12-2014 συγκετρώθηκαν και διατέθηκαν από το Σπίτι της Αγάπης 1520 μερίδες, καθώς και άρτοι προερχόμενα από διάφορες εκδηλώσεις γάμους- βαφτίσια κ.λ.π. ενώ μερικά από αυτά δίνονται σε καθημερινή βάση.
Επίσης από 1-1-2015 έως σήμερα δόθηκαν 287 δεματάκια με τρόφιμα σε συμπολίτες μας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Απόρων του Δήμου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μεγάλη οικογένεια της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για την προσφορά τροφίμων και ρούχων .
Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ για τα στρώματα κρεβατιών που μας πρόσφερε, τα οποία και δόθηκαν άμεσα στους συμπολίτες μας.
Αρωγοί στο κοινωνικό έργο του Δήμου είναι πάντα οι εθελοντές μας, οι οποίοι αφιέρωσαν πολλές ώρες, προκειμένου να μεταφερθούν, να τακτοποιηθούν και να δοθούν όλα τα ανωτέρω.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς καθώς και όλους τους φορείς της πόλης μας, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στιγμές αγάπης στους συμπολίτες μας.
Τέλος όσοι καταστηματάρχες – επιχειρηματίες – φορείς κ.λ.π. επιθυμούν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας στους συμπολίτες μας από το περίσσευμα τους , μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία μας στο τηλ.2441350719, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δήμος Καρδίτσας

SHARE