Στη Δημοτική Αγορά γιόρτασαν την Αποκριά οι Καρδιτσιώτες

Στη Δημοτική Αγορά γιόρτασαν την Αποκριά οι Καρδιτσιώτες

Στη Δημοτική Αγορά γιόρτασαν την Αποκριά οι Καρδιτσιώτες

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των Καρδιτσιωτών και πρωταγωνιστές τα παιδιά και τις ευφάνταστες αποκριάτικες στολές τους πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή της Αποκριάς στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας.
Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς το απόγευμα στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, όπου τον εορταστικό τόνο έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου και Δημοτικό Χορευτικό “Μαίρη Ιωαννίδου” που χόρεψε δημοτικούς χορούς, ενώ οι χορευτές έπλεξαν και το παραδοσιακό γαϊτανάκι.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τον “Ανακατωσούρα” συντροφιά με τον Angry Bird και τον άνθρωπο με τα πιο ψηλά πόδια που μοίρασαν γέλιο, κέφι, χαρά και πολλά καρναβαλίστικα δώρα στα παιδιά.
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων ήταν το κάψιμο του Καρνάβαλου στον εξωτερικό χώρο της αγοράς, ενώ το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το τοπικό μουσικό σχήμα“Από – ηχος” με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια.
Το Σάββατο το πρωί στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι καρναβαλιστών με πολύ χορό και με ζεστή κανελάδα…, ενώ το Γυμναστήριο Διάπλασις έκανε επίδειξη χορών σε ρυθμούς αποκριάτικους. Ακολούθως η μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου και το μαθητικό γκρουπ Local Alarm ανέβασαν ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε το Δημοτικό Χορευτικό “Μαίρη Ιωαννίδου” το βράδυ της Παρασκευής στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου. Η βραδιά πέρα από πρωτότυπες μεταμφιέσεις, περιελάμβανε πολύ χορό και μουσική, με αξέχαστες επιτυχίες των 70s,80s,90s που επιμελήθηκε ο dj Sakis.
Ο Δήμος Καρδίτσας ευχαριστεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας και την Αντιπροσωπεία των Αφων Ζιώγα για την υποστήριξή τους, όλα τα μουσικά και χορευτικά σχήματα που συμμετείχαν, καθώς και όλους, όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Δήμος Καρδίτας

SHARE