Ευχαριστήριο του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας προς τα σωματεία-μέλη

Ευχαριστήριο του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας προς τα σωματεία-μέλη

Ευχαριστήριο του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας προς τα σωματεία-μέλη

Ευχαριστήριο εξέδωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καρδίτσας προς τα σωματεία – μέλη, μέσω του γραφείου τύπου της Ένωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ.

Με αφορμή τις εκλογές της 28ης Φεβρουαρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα σωματεία-μέλη της Ένωσης για την εμπιστοσύνη τους.

Καταφέραμε για ακόμη μία φορά να κερδίσουμε την άνιση εκλογική μάχη απέναντι σε ανθρώπους που χρησιμοποίησαν κάθε μέσο, δόλιο και μη, προκειμένου να αποσπάσουν με ψεύδη και υποσχέσεις την ψήφο των σωματείων. Συκοφάντησαν, έταξαν χρήματα, άσκησαν πίεση και  δημιούργησαν συνθήκες έντασης και πανικού με αποκορύφωμα την κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, η οποία σημειωτέον απορρίφθηκε πανηγυρικά. Και όλα αυτά μοναδικό στόχο είχαν την προώθηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Παρόλα αυτά, η ψήφος σας υπήρξε καταλύτης που αποδοκίμασε τις τακτικές που εφαρμόστηκαν από την αντίπαλη παράταξη. Ενάντια στη λασπολογία και τις συκοφαντίες αναγνωρίσατε τους κόπους μας, επιβραβεύσατε το έργο μας και μας δώσατε την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση και ανάδειξη του ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα.

Οραματιζόμαστε για το τοπικό ποδόσφαιρο ένα πιο ειλικρινές αύριο υπό συνθήκες διαφάνειας και ευγενούς άμιλλας. Με την στήριξη σας θα τα καταφέρουμε. Δεσμευόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ.Κ

SHARE