Ο “Αρλεκίνος” της Ζωρζ Σαρρή… μετά μουσικής

Ο “Αρλεκίνος” της Ζωρζ Σαρρή… μετά μουσικής

Ο “Αρλεκίνος” της Ζωρζ Σαρρή… μετά μουσικής

Μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας

Μια πρωτότυπη εκδήλωση με τη συμμετοχή των σπουδαστών της προωδειακής τάξης (υπεύθυνες τάξης:Ντινα Βαλαράκου και Γιώτα Καραγιάννη ) του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας του ΔΟΠΑΚ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο καθηγητής τρομπέτας του Δ.Ω.Κ.Γρηγόρης Κεφσερίδης διάβασε το παραμύθι της Ζωρζ Σαρή “Ο Αρλεκίνος” με ζωντανή μουσική υπόκρουση από μεταλλόφωνα και κρουστά όργανα από τους μικρούς καλλιτέχνες: Κατερίνα Ζαχαρή (πιάνο) Εύα Μπάτσαρη (τραγούδι), Νικόλας Κεφσερίδη (τρομπέτα) και Δημήτρη Κουνέλη(τρομπόνι) .
Το ακροατήριο χειροκρότησε θερμά επιβραβεύοντας τους μικρούς καλλιτέχνες για την άρτια εμφάνισή τους. Επίσης συμμετείχαν και οι σπουδάστριες στην τάξη των Ανώτερων Θεωρητικών, η πιανίστα Γιούλη Αγιώτη και η παιδαγωγός Δήμητρα Κουτελίδα, η οποία ερμήνευσε δικά της τραγούδια .
Στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης συμμετείχε ενεργά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Ω.Κ.που στέκεται πάντα κοντά τόσο στους σπουδαστές, όσο και στους καθηγητές του Δ.Ω.Κ

SHARE