Γιατί το κόκκινο διεγείρει τους άνδρες;

Γιατί το κόκκινο διεγείρει τους άνδρες;

Γιατί το κόκκινο διεγείρει τους άνδρες;

Κάτι ήξερε ο Gene Wilder όταν το 1984 έβαλε την Kelly LeBrock να ντυθεί στα κόκκινα στην ταινία «The woman in Red» για να ξετρελάνει τον αντρικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ομάδας επιστημόνων του πανεπιστημίου City, της Νέας Υόρκης, το κόκκινο χρώμα στην εμφάνιση μιας γυναίκας αυξάνει την ερωτική διάθεση ενός άνδρα. Οι γυναίκες γίνονται αυτομάτως πιο ελκυστικές στους άνδρες που ήδη τις βρίσκουν γοητευτικές.

«Όταν μια γυναίκα φορέσει κόκκινο πριν συναντήσει κάποιον άνδρα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας!», τονίζει ο επικεφαλής της ομάδας καθηγητής ψυχολογίας Steven G Young.
Από πού προέκυψε αυτό;

Άνδρες κλήθηκαν κατά τη διάρκεια πειράματος να δουν τις ίδιες γυναίκες σε φωτογραφίες με διαφορετικό χρώμα φόντο. Κατά μεγάλη πλειοψηφία λοιπόν επέλεξαν είτε εκείνες που φορούσαν κόκκινα είτε αυτές που ήταν σε κόκκινο φόντο.

Η εξήγηση για την προτίμηση αυτή δίνεται στο γεγονός ότι η γυναικεία σεξουαλική διέγερση συνδέεται με το κοκκίνισμα στα μάγουλα, το λαιμό και το στήθος.

Μην αρχίσετε βέβαια να ντύνεστε κάθε μέρα στα κόκκινα διότι οι έρευνες έδειξαν ότι ακόμα και ένα κόκκινο αξεσουάρ, είτε αυτό είναι τσάντα είτε φουλάρι πόσο μάλλον αν είναι κόκκινα εσώρουχα, αρκεί να διεγείρει τις αισθήσεις ενός άνδρα.

Και για να μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα, σας επαναλαμβάνουμε ότι μια γυναίκα που ΗΔΗ είναι γοητευτική στα μάτια ενός άνδρα, γίνεται πιο ελκυστική φορώντας κόκκινα!

SHARE