Η A.E. Καρποχωρίου Κυπελλούχος Καρδίτσας 2015

Η A.E. Καρποχωρίου Κυπελλούχος Καρδίτσας 2015

Η A.E. Καρποχωρίου Κυπελλούχος Καρδίτσας 2015

Η Α.Ε. Καρποχωρίου είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού για το κύπελλο ερασιτεχνών Καρδίτσας. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς που τελείωσε πριν από λίγο το Καρποχώρι αν και αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω από τον Α.Ο. Σελλάνων, κατάφερε να αναδειχθεί κυπελλούχος Καρδίτσας για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά την σεζόν  1999-2000.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων να χάνει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκόρ, χάνοντας πέναλτι στο 12′ λέπτο με τον Φιλιππούλη. Ο αγώνας στην συνέχεια ήταν μοιρασμένος για τις δύο ομάδες, οι οποίες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η Α.Ε. Καρποχωρίου ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μαλλιαρό στο 62′, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον παίκτη της Α.Ε.Κ. ο τερματοτοφύλακας  του Α.Ο. Σελλάνων αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το Προάστιο κατάφερε γρήγορα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Αδάμο στο 66′. Στο 71′ όμως ο Μαλλιαρός με ένα πολύ όμορφο γκολ, έβαλε την ομάδα του και πάλι στην θέση του οδηγού. Στα τελευταία λεπτά η παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα πίεσαν για την ισοφάριση χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία της Α.Ε.Κ.