Μέχρι το μεσημέρι η έκθεση του ιατροδικαστή

Μέχρι το μεσημέρι η έκθεση του ιατροδικαστή

Μέχρι το μεσημέρι η έκθεση του ιατροδικαστή

Ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, αρμόδιος ιατροδικαστής στην υπόθεση Γιακουμάκη, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι η ιατροδικαστική έκθεση θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας(σήμερα). Όπως είπε, αναμένει την εργαστηριακή επιβεβαίωση για να είναι σε θέση να συντάξει το τελικό πόρισμα. Συμφώνα με τις δηλώσεις του, δεν αποκλείει την αυτοχειρία και σημειώνει ότι υπάρχουν ίχνη μεταθανάτιων κακώσεως στην άψυχη σωρό του Βαγγέλη.

«Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι υπάρχουν μεταθανάτιες κακώσεις στο σώμα του Βαγγέλη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Θα πρέπει αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση και, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το μεσημέρι θα είμαι σε θέση να έχω πλήρη εικόνα για τη σύνταξη του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι συμφώνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχει μια βαθιά τομή στον δεξιό καρπό του άτυχου φοιτητή. Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

SHARE