Ομάδα δρόμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας

Ομάδα δρόμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας

Ομάδα δρόμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Καρδίτσας σχετικά με την εμφάνιση της νεοσύστατης ομάδας δρομέων της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας ΙΡΑ την περασμένη Κυριακή 15 Μαρτίου στον 8ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος». Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:


Την πρώτη της εμφάνιση έκανε την περασμένη Κυριακή 15 Μαρτίου, η νεοσύστατη ομάδα δρομέων της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας ΙΡΑ, με τη συμμετοχή της στον 8ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» και καλύπτοντας τα 21 χιλιόμετρα της απόστασης Καλαμπάκας – Τρικάλων. Οι δρομείς μας Δήμητρα  Φωλίνα, Φώτης Νάνος και Νίκος Γούσιας απόλαυσαν τη συμμετοχή τους σε συνδυασμό με τον ωραίο καιρό και πέτυχαν πολύ καλούς χρόνους, κερδίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμες εμπειρίες για τις επόμενες συμμετοχές τους. Στη νεοσύστατη  ομάδα συμμετέχουν επίσης και οι δρομείς Γιάννης Τράκας και Γιώργος Τρίψας, οι οποίοι δεν έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα.  Για την τ.δ. ΙΡΑ Καρδίτσας είναι πολύ σημαντική και ευχάριστη η δημιουργία και αυτής της ομάδας, που έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες ομάδες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, καθώς και στις υπόλοιπες δράσεις της Ένωσης μας. Άλλωστε η ανάπτυξη του αθλητισμού ανάμεσα στα μέλη μας είναι από τις βασικές επιδιώξεις της τοπικής μας διοίκησης.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε θερμά το τουριστικό πρακτορείο «Μέγας Αλέξανδρος» του κ. Χρήστου Κατσιφού για την υλική του υποστήριξη, που συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία της ομάδας δρομέων.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

                               Ο                                                                                              Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος                                                            ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος    


SHARE