Σπάει ο νόμος της σιωπής στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων

Σπάει ο νόμος της σιωπής στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων

Σπάει ο νόμος της σιωπής στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων

Κι άλλοι σπουδαστές της γαλακτοκομικής σχολής φαίνεται ότι έπεσαν θύματα bullying, έστω και όχι στην ακραία μορφή που το βίωσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Ο νόμος της σιωπής άρχισε να σπάει, και αποκαλύπτεται ότι οι πάντες γνώριζαν για τους Kρητικούς νταήδες αλλά κανείς δεν μιλούσε. Οι ίδιοι οι σπουδαστές, πάντως, καλούν να σταματήσουν τα λαϊκά και τηλεοπτικά δικαστήρια στα οποία στοχοποιούνται συλλήβδην και ζητούν να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.

Ένταση έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

galaktomiki

Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Πολίτες, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί λίγο νωρίτερα έξω από τη Σχολή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον της σχολικής βίας και του εκφοβισμού έσπασαν το λουκέτο της καγκελόπορτας και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε παρακείμενη περιοχή παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον των σπουδαστών.

Νωρίτερα, στις πέντε και μισή, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, από το κέντρο της πόλης στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων όπου εδρεύει η Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης

SHARE