Φινάλε για την Αναγέννηση

Φινάλε για την Αναγέννηση

Φινάλε για την Αναγέννηση

Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας για την Αναγέννηση αύριο Κυριακή 05/04/2015 (15:00 μ.μ.). Η Αναγέννηση με τον κόσμο στο πλευρό της υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα χωρίς του φιλάθλους του μετά από απόφαση του αρμόδιου Υπουργού.

Η Αναγέννηση κατάφερε τις τελευταίες αγωνιστικές να φέρει τα πάνω κάτω και μαζεύοντας 9 βαθμούς μέσα σε τέσσερις μέρες να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στα play out. Στο σημερινό αγώνα με την ομάδα του Βόλου η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Πιερικού στη Ζάκυνθο. Στην περίπτωση αυτή η Αναγέννηση μπορεί να ξεκινήσει με πλεονέκτημα (+3) στην διαδικασία των play out. Βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας και για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αν και έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play off θα αναζητήσει τη νίκη για να μπει με το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στο μίνι πρωτάθλημα των play off.

Για τον αυριανό αγώνα  δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νίκιτς, Οικονόμου και Σάββας καθώς και οι τραυματίες Μίχος και Στάμος.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ ΤV.

SHARE