Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού – Χιόνια στα Ορεινά

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού – Χιόνια στα Ορεινά

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού  – Χιόνια στα Ορεινά

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις επόμενες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Πιο αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε σήμερα, Κυριακή (05/04/2015) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) αναφέρει τα εξής:

1) Σήμερα Κυριακή των Βαΐων θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ σταδιακά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας (υψόμετρο περίπου 1200 μέτρα).

2) Αύριο Μεγάλη Δευτέρα (6-4-2015) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές, από το απόγευμα σταδιακά θα επεκταθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τη νύχτα πιθανόν στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το απόγευμα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600-700 μέτρα).

3) Τη Μεγάλη Τρίτη (7-4-2015) θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα (κυρίως την κεντρική Μακεδονία), τη Θεσσαλία και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα).

 

SHARE