Σε κυκλοφορία οι παράδρομοι του νέου οδικού άξονα από τη γέφυρα Καραβόπορου...

Σε κυκλοφορία οι παράδρομοι του νέου οδικού άξονα από τη γέφυρα Καραβόπορου μέχρι τη Λυγαριά

Σε κυκλοφορία οι παράδρομοι του νέου οδικού άξονα από τη γέφυρα Καραβόπορου μέχρι τη Λυγαριά

Στην κυκλοφορία δόθηκαν οι παράδρομοι του νέου οδικού άξονα Τρικάλων – Πύλης,από τη ΓέφυρατουΚαραβόπορου έως τη Λυγαριά,ο οποίος αναμένεται να παραδοθεί πλήρως προς χρήση στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού.
Τοσυγκεκριμένοέργο που αφορά τμήμα του οδικού άξονα διπλής κυκλοφορίας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών μήκους 13 χιλιομέτρων μαζί με τους παραδρόμους, αγγίζει σε προϋπολογισμό τα 21 εκ. ευρώ, δίνοντας νέα δυναμική στον τουρισμό, την τοπική οικονομία αλλά και ασφάλεια στις μεταφορές, με παράλληλη ευεργετική δράση στο περιβάλλον.
Τις εν εξελίξει εργασίες επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός,μαζί μετον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του στάθηκε για μία ακόμηφορά στη βαρύτητα του έργου για την τοπική οικονομία αλλά και την ασφάλεια των μεταφορών. «Σήμερα, παραδίδονται στην κυκλοφορία οι παράδρομοι ενός νέου οδικού άξονα που με την ολοκλήρωσή του θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενός έργου το οποίο πέραν από την ασφάλεια των μετακινήσεων των ανθρώπινων κοινοτήτων και της διακίνησης των εμπορευμάτων, δίδει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής.
Παράλληλα, αλλάζει και την περιβαλλοντική εικόνα με τις παρεμβάσεις που έγιναν δίπλα στο ποτάμι και σε όσα ακόμη σημεία χρειάστηκε. Ευελπιστούμε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες ώστε μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο, ο νέος δρόμος να δοθεί προς χρήση» δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

SHARE