Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα

Με αφορμή δημοσίευμα των τελευταίων ημερών από πρώην βουλευτή του Νομού μας, εκπρόσωπο του συντηρητικού μπλοκ πολιτικών δυνάμεων που «έδεσε» τη χώρα σε μνημόνια τα οποία περιχαρής υπέγραψε, είμαστε αναγκασμένοι να της θυμίσουμε κάποια από τα αποτελέσματα της «υπεύθυνης» πολιτικής της:
Στο 176% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, πάνω από 25% συρρικνώθηκε η ελληνική οικονομία, 1,3 εκατομμύρια πολίτες άνεργοι και 100.000 τουλάχιστον Έλληνες επιστήμονες έφυγαν για το εξωτερικό.
Κι αντί να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για την καταστροφική πολιτική που με τρομερή συνέπεια στήριζε και για την οποία «τιμωρήθηκε» από το εκλογικό σώμα, εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή που επιδεικνύουν οι αστυνομικές δυνάμεις μπροστά σε πολίτες που διαμαρτύρονται. Αναπολεί προφανώς τις σιδηρόφρακτες στρατιές δυνάμεων των ΜΑΤ, που άνοιγαν κεφάλια φοιτητών, εργαζομένων, απολυμένων, συνταξιούχων κ.ά. Δίχαζε με την ψήφο της στη Βουλή, διχάζει και με το λόγο της μακριά από αυτή, εκεί που η λαϊκή ετυμηγορία την τοποθέτησε.
Όσοι όμως επενδύουν στην ένταση και την πολεμική, προσδοκώντας πολιτικά οφέλη , σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης, αλλά και της ελπίδας που ήρθε στη χώρα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα αποτύχουν. Η Αριστερά είναι συνυφασμένη με τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Μ’ αυτές τις αρχές θα πορευθούμε στην κυβερνητική προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε την Ελλάδα της αξιοκρατίας και της αξιοπρέπειας.

SHARE