Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου:Οχι σε αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών

  Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου:Οχι σε αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών

  Με δελτίο τύπου το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου του Δήμου Μουζακίου ζητά να τεθεί ξανά στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα της αύξησης των ανtαποδοτικών τελών.
  Αναλυτικά:

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου στις 30-3-2015 ,αποφάσισε την αύξηση των ανταποδοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας σε όλες τις οικιακές και επαγγελματικές παροχές από 10% έως 72% .
  Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου διαφωνεί ριζικά με τις αυξήσεις των δημοτικών τελών .
  Προτείνει να συζητηθεί ξανά το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ,αφού προηγηθεί διαβούλευση μεταξύ όλων των φορέων . Η διαβούλευση όφειλε να είχε πραγματοποιηθεί εξαρχής. Σημειώνουμε ότι η απόφαση για αύξηση των τελών τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα αποτελέσει ένα ακόμα δυσβάστακτο βάρος για τις επιχειρήσεις μας ,οι οποίες αγωνίζονται για την επιβίωση τους.
  Αυτές οι ενέργειες ανεβάζουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων μας και θέτουν σε κίνδυνο τις ήδη υπάρχουσες θέσεις εργασίας. Αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Επιπρόσθετα μειώνουν την αγοραστική δυνατότητα των δημοτών μας και οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο συρρίκνωσης της τοπικής οικονομίας.

  ΤΟ Δ.Σ.
  ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

  SHARE