Επιστροφή στην Δράση για την Α Ερασιτεχνική

Επιστροφή στην Δράση για την Α Ερασιτεχνική

Επιστροφή στην Δράση για την Α Ερασιτεχνική

Επιστροφή στην Δράση για τις ομάδες που συμμετέχουν στα play off και play out της Α Ερασιτεχνικής. Μετά το «ρεπό» του Σαββατοκύριακου για τον εορτασμό του Πάσχα, συνεχίζεται η διαδικασία για την ανάδειξη του Πρωταθλητή καθώς και των ομάδων που θα αποχαιρετήσουν την Α κατηγορία. Οι αγώνες των play off  θα διεξαχθούν την Τρίτη 14/04/2015  (16:30 μ.μ.), ενώ εκείνοι των play out την Τετάρτη 15/04/2015 (15:30 μ.μ.).


Play Off  (Τρίτη 14/04/2015   16:30 μ.μ.)

Α.Ο. Σελλάνων – Kυψέλη

Η ομάδα του Προαστίου μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία στους δύο πρώτους αγώνες και μάλιστα κατάφερε να πάρει βαθμό στην έδρα του πρωτοπόρου Ατρόμητου. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τον Ατρόμητο (2 βαθμούς) και όπως φαίνεται θα είναι η ομάδα που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους για ρίξει από την πρώτη θέση την ομάδα του Παλαμά. Στα δύο επόμενα παιχνίδια αντιμετωπίζει την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα των play off και θα προσπαθήσει να κάνει τo δύο στα δύο για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια βαθμών του Ατρομήτου. Από την άλλη η ομάδα της Κυψέλης αν και παλεύει όλα τα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει «σεφτέ» στην διαδικασία των play off. Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Παφλιά δείχνει ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα και θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί μέσα στο Προάστιο.

Ατρόμητoς Παλαμά – Hρακλής Kαρδ/λας

Ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Σελλάνων, πέρασε από την Κυψέλη και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Για την ομάδα του Βάιου Καραγιαννή η νίκη στο αυριανό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για να διατηρήσει την διαφορά από τον Α.Ο. Σελλάνων και να ανοίξει την ψαλίδα από τον  Ηρακλή. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Παλαμά πετάει εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης την Καρδιτσομάγουλα καθώς θα αφήσει πίσω τον Ηρακλή 7 βαθμούς, διαφορά που είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί στον Παλαμά σε ότι αφορά την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Οι Κυανόλευκοι με νίκη θα φέρουν τα πάνω κάτω στα play off και θα ξαναμπούν στο κόλπο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η Βαθμολογία των Play Off μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ατρόμητος Παλαμά   8

Α.Ο. Σελλάνων 6

Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας   4

Κυψέλη   0


 Play Out (Τετάρτη 15/04/2015 15:30 μ.μ.)

Μυρίνη – Διγενής Αρτεσιανού 

Ο Διγενής είναι ο μεγάλος κερδισμένος των δύο πρώτων αγωνιστικών των play out. Με μία ισοπαλία στο Μακρυχώρι και την νίκη επί του Αστέρα στην έδρα του κάλυψε το μειονέκτημα των δύο βαθμών και βρέθηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικής σημασίας καθώς η ομάδα του Αρτεσιανού αντιμετωπίζει τον ουραγό Α.Ο. Μυρίνης και σε περίπτωση που κάνει το δύο στα δύο θα φθάσει τους 12 βαθμούς και θα κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα της Μυρίνης μετά το θετικό ντεμπούτο στην Φαναρίου ηττήθηκε στην έδρα της από τον Απόλλωνα και δύσκολα πλέον θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Αστέρας – Απόλλων Μακρυχωρίου

Ντέρμπι στην Φαναρίου ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην δεύτερη θέση με 5 βαθμούς. Ο Αστέρας αν και μπήκε με πλεονέκτημα στην διαδικασία των play out δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη μέχρι στιγμής και καίγεται για το τρίποντο προκειμένου να αποφύγει τις περιπέτειες. Ο Απόλλωνας από την πλευρά του με τους 4 βαθμούς που έχει συλλέξει μέχρι τώρα θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων.

Η Βαθμολογία των Play Out μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Διγενής Αρτεσιανού 6

Απόλλων Μακρυχωρίου 5

Αστέρας   5

A.O. Μυρίνης   1