Συνέχεια στα play off και play out στην Α1 Ερασιτεχνική

Συνέχεια στα play off και play out στην Α1 Ερασιτεχνική

Συνέχεια στα play off και play out στην Α1 Ερασιτεχνική

Φωτιά έχουν πάρει τα play off και play out της Α1 Ερασιτεχνικής καθώς μετά τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών όλες η ομάδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους.

Play Off (Πέμπτη 16/04/2015 16:30 μ.μ.)

Δόξα Μάρκου – Α. Ε. Καρποχωρίου

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με πλεονέκτημα την διαδικασία των play off, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει στις δύο πρώτες αγωνιστικές να πάρουν τρίποντο. Η Δόξα Μάρκου ξεκίνησε στην 2η θέση με πλεονέκτημα 2 βαθμών στην κατάταξη και τώρα είναι τελευταία. Η κυπελλούχος Α.Ε. Καρποχωρίου μπήκε στην βαθμολογία με +4 και σήμερα ισοβαθμεί με την Δόξα Μητρόπολης, ενώ και ο Σώκρατες ακολουθεί σε απόσταση βολής. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς και οι δύο ομάδες δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών και αναμένεται να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Σώκρατες – Δόξα Μητρόπολης

Ο Σώκρατες αν και ξεκίνησε από την τελευταία θέση οι 4 βαθμοί που έχει πάρει στους δύο πρώτους αγώνες σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων του δίνουν την δυνατότητα να καλοβλέπει τις δύο προνομιούχες θέσεις. Και η Μητρόπολη έχει κάνει καλή αρχή πιάνοντας στην κορυφή την Α.Ε. Καρποχωρίου. Όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει θα μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, χωρίς να σημαίνει πως όποια χάσει μένει εκτός διεκδίκησης καθώς όπως φαίνεται στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι διαφορές των τεσσάρων μονομάχων είναι μικρές και όλα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια.

Η Βαθμολογία των Play Off μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Α.Ε. Καρποχωρίου    5

Δόξα Μητρόπολης 5

Σώκρατες 4

Δόξα Μάρκου    3


 Play Out (Πέμπτη 16/04/2015 16:30 μ.μ.)

Ατρόμητος Γεωργικού – Α. Ο. Ασπίδα

Γειτονικό ντέρμπι στο Γεωργικό. Ο Ατρόμητος μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Δάφνη, πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Νεφέλης στην έδρα του. Όπως φαίνεται και από την βαθμολογία το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να αυξήσει τις πιθανότητες του. Η Ασπίδα αν και ξεκίνησε με 1 βαθμό κάλυψε την διαφορά από τους πρωτοπόρους με καλές εμφανίσεις και παίρνοντας 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα παλέψουν για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν είναι γι” αυτούς άσχημο αποτέλεσμα, καθώς στη συνέχεια έχουν δύο παιχνίδια στην έδρα τους με Ατρόμητο και Νεφέλη.

Δάφνη – Νεφέλη Καλλιθήρου

Η Δάφνη μετά τη νίκη της πρεμιέρας δεν κατάφερε να πάρει κάτι την 2η αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα. Αν εκμεταλλευτεί για δεύτερη φορά την έδρα της θα συνεχίσει να ελπίζει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό στη συνέχεια. Η Νεφέλη με τον ένα βαθμό που έχει συλλέξει τις δύο πρώτες αγωνιστικές απώλεσε το πλεονέκτημα του +4. Δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια για απώλειες και θέλει πάση θυσία την νίκη για μην πέσει από την κορυφή.

Η Βαθμολογία των Play Οut μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Νεφέλη Καλλιθήρου    5

Ατρόμητος Γεωργικού 5

Ασπίδα Κρύας Βρύσης 5

Δάφνη   3