Ο ΕΟΣΚ στη λίμνη Σμοκόβου

Ο ΕΟΣΚ στη λίμνη Σμοκόβου

Ο ΕΟΣΚ στη λίμνη Σμοκόβου

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του αλλά και την εθελοντική του δράση ο Ελληνικός  Ορειβατικός  Σύλλογος  Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), την Κυριακή 19 Απρίλη θα βρίσκεται στην περιοχή της λίμνης Σμοκόβου.

Θα γίνει πεζοπορία με ταυτόχρονη σηματοδότηση και καθαρισμός του μονοπατιού που ξεκινάει από τα λουτρά Σμοκόβου και ανεβαίνει στην κορυφή Προφήτης Ηλίας (984 μέτρα), όπου σώζονται ερείπια αρχαιοελληνικού κάστρου. Η διαδρομή έχει ήδη καταγραφεί και καθαριστεί στο μεγαλύτερο μήκος της από  προηγούμενες δράσεις του συλλόγου από εθελοντές μέλη και φίλους. Πρόκειται για εύκολη διαδρομή, χωρίς τεχνικές δυσκολίες, με 3,5 περίπου χιλιόμετρα ανάβασης, ιδανική για παιδιά και για αρχάριους.

Μετά την κατάβαση θα ακολουθήσει, προαιρετικά φυσικά, μια  χαλαρωτική βουτιά στην πισίνα των ιαματικών λουτρών, γι αυτό όσοι ενδιαφέρονται να έχουν μαζί τους και τα απαραίτητα (πετσέτα, μαγιό, παντόφλες).

Αναχώρηση στις 8.15 το πρωί της Κυριακής, από την πλατεία Πλαστήρα (άγαλμα). Πληροφορίες στο τηλ. 6932807346 και 6972287584.

smokovo

SHARE