Παραίτηση ΔΣ Αστέρα Καρδίτσας

Παραίτηση ΔΣ Αστέρα Καρδίτσας

Παραίτηση ΔΣ Αστέρα Καρδίτσας

Το 1950 σε μια αλάνα, μια παρέα παιδιών της Φαναρίου, δημιούργησαν τον Α.Ο. Αστέρα, που για 65 χρόνια εκπροσωπεί το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο. Με το μεράκι και την αγάπη τους και χωρίς καμία βοήθεια, έχτισαν ένα σωματείο με λαμπρή πορεία, αξιοπρέπεια, περηφάνια και σεβασμό προς τον αντίπαλο και τις ιστορικές ομάδες που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει (5 φορές στη Δ” Εθνική).

Το σωματείο είχε ως προτεραιότητα τη δημιουργία υποδομών και τμημάτων ακαδημιών που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουν 120 παιδιά όλων των ηλικιών.

Στην πορεία των 65 χρόνων, η ομάδα ανέδειξε πολλά ταλέντα και μεγάλα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου, με σημαντική πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Α.Ο. Αστέρας, τροφοδότησε τις δύο μεγάλες ομάδες του νομού (Αναγέννηση, ΑΟΚ), με ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχει καμία οικονομική απαίτηση και χωρίς ποτέ να λάβει ούτε 1 ευρώ και με μόνη προσδοκία να καμαρώνει την πρόοδο των παιδιών που βγήκαν από την ομάδα.

Στις εγκαταστάσεις του φιλοξένησε πρόθυμα, πρωταθλήματα Λυκείων, τα πρωταθλήματα της Αστυνομίας και τα τελευταία χρόνια, σε μόνιμη βάση, τους αγώνες των Μικτών της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Αυτή είναι μια σύντομη μόνο αναφορά στην αξιοπρεπή πορεία της ομάδας που κανείς από εσάς κύριοι, δεν μπορεί να διαγράψει.

Ουδέποτε ακολουθήσαμε την πλάγια οδό και ούτε πρόκειται ποτέ να υπηρετήσουμε το σάπιο σύστημα κάποιων, που συνεχίζουν να υπερηφανεύονται ότι υπηρετούν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας.

Έπειτα από συνεδρίαση του Α.Ο. Αστέρα, το Δ.Σ. αποφάσισε την ομαδική παραίτησή του, μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.

Με πρωτοβουλία φιλάθλων, καλούνται σε Γενική Συνέλευση όλα τα μέλη την ΤΡΙΤΗ 21 Απριλίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ., στο γήπεδο της ομάδας.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.