Θετικό το χθεσινό φιλικό τεστ στην Λαμία για την ΑΣΑ

Θετικό το χθεσινό φιλικό τεστ στην Λαμία για την ΑΣΑ

Θετικό το χθεσινό φιλικό τεστ στην Λαμία για την ΑΣΑ

Θετικό ήταν το χθεσινό φιλικό τεστ της Αναγέννησης στην Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής αναμέτρησης περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς το χθεσινό παιχνίδι έγινε για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα με στόχο να βοηθηθούν δύο παιδιά 8 και 10 ετών που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια και βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία. Για την ιστορία η Αναγέννηση επικράτησε 1-3 της Λαμίας με τον Παναγιωτόπουλο να πετυχαίνει χατ-τρικ  (64′, 74′ ,79′ ) ενώ για την Λαμία είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Παπαευθυμίου στο 71′ λεπτό. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει των play out και χρησιμοποίησε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο  χθεσινό φιλικό:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Τσάμης, Λεάντρο, Αντωνόπουλος, Σωτηράκος, Κακαράς, Φατιόν, Ντελέκος, Αντωνίου, Ομπράντοβιτς, Γιενγκά, Νεόφυτος.
Έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γκέλης, Κωστόπουλος, Γκούρμα, Παπαευθυμίου, Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Σκόνδρας, Τζέκος, Πέεφ, Βουτσιάς.
Έπαιξαν και οι: Γεωργατζάς, Σάββας, Τζάνης, Δημόπουλος, Αδαμόπουλος, Σαΐν, Κοντός, Μπιτέλης, Παναγιωτόπουλος, Κουλίδης, Γεωργακόπουλος

SHARE