Μπόνους σε όσους εξοφλήσουν τον φόρο έως τις 30 Ιουλίου

Μπόνους σε όσους εξοφλήσουν τον φόρο έως τις 30 Ιουλίου

Μπόνους  σε όσους εξοφλήσουν τον φόρο έως τις 30 Ιουλίου

Στην συζήτηση της βουλής η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη ανέφερε ότι ο προγραμματισμός της πληρωμής του φόρου εισοδήματος πρέπει να βασιστεί στην πραγματική φοροδοτική ικανότητα των φορολογούμενων. Έτσι στην σκέψη της κυβέρνησης είναι να υπάρξει η δυνατότητα να δοθεί ένα μικρό μπόνους σε όσους εξοφλήσουν εφάπαξ στις 30 Ιουλίου τον φόρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Σημαίνει ότι υπό αυτές τις συνθήκες, αν καταφέρουμε να οργανώσουμε από εδώ και πέρα έτσι όπως χρειάζεται τη δουλειά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αλλαγής της καταβολής των φορολογικών δόσεων και δεν θα υπάρξει πρόβλημα βεβαίως εκτέλεσης του Προϋπολογισμού ή οποιουδήποτε κενού.

Φτάνει να μπορεί να υπάρχει το πραγματικό πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, που είναι το αν πραγματικά υπάρχει φοροδοτική ικανότητα, ώστε να μπορούν να καλυφθούν έτσι όπως χρειάζονται οι δόσεις τις οποίες χρειάζονται.
Εμείς θα το λύσουμε αυτή την εβδομάδα. Θα κάνουμε μία τελευταία παρέμβαση. Το ζήτημα που σκεφτόμαστε για να τα φέρουμε και πιο μπροστά είναι να υπάρξει μια δυνατότητα, ένα μικρό μπόνους, σε σχέση με όσους πληρώσουν εφάπαξ ήδη στις 30 Ιουλίου. «

SHARE