Μπορούμε να επηρεάσουμε την λειτουργία του εγκεφάλου μας;

Μπορούμε να επηρεάσουμε την λειτουργία του εγκεφάλου μας;

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μπορούμε να επηρεάσουμε την λειτουργία του εγκεφάλου μας;

Η ΄Ενωση Επιστημόνων Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, διοργανώνει εκδήλωση – διάλεξη με θέμα:
Μπορούμε να επηρεάσουμε την λειτουργία του εγκεφάλου μας;
Ο εγκέφαλός μας είναι το πολυτιμότερο όργανο του σώματός μας. Με αυτό σκεπτόμαστε ,θυμόμαστε, χαιρόμαστε, προσευχόμαστε, αγαπάμε . Δεν ξέρουμε ακόμη όλους τους μηχανισμούς λειτουργίας του , όμως η γνώση μας γι’ αυτόν πολλαπλασιάζεται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο .Η παρατήρηση και η έρευνα της συμπεριφοράς του ανθρώπου μας έχουν οδηγήσει σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν τις δυνατότητες που έχει αλλάξει η λειτουργία του με την πάροδο του χρόνου. Οι αλλαγές αυτές έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή. Μπορεί κάποιος να γίνει εγκληματίας και άλλος να γίνει άγιος. Εξαρτάται από μας ποιόν τρόπο θα επιλέξουμε για να λειτουργεί ο εγκέφαλός μας και επομένως ολόκληρη η προσωπικότητά μας. Αν επιλέξουμε την αρετή τότε έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε βοήθεια σ’ αυτόν τον αγώνα………..
Η Διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Μαΐου 2015 στις 12.00 π.μ. στην Αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΔΚ) Μ. Αλεξάνδρου 34.
Ομιλήτρια θα είναι η κ. Μάγδα Τσολάκη ,MD,PhD, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια στη Γ΄ Νευρολογική Κλινική του ΑΠΘ, δίδαξε στο Τμήμα ψυχολογίας του ΑΠΘ 10 χρόνια και το Μάθημα Νευρολογίας το 1994-1995 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Είναι μέλος πολλών ιατρικών Εταιρειών, είναι συγγραφέας 500 και πλέον εργασιών τόσο σε διεθνή περιοδικά όσο και σε Ελληνικά. Συμμετείχε σε 12 διεθνή προγράμματα . Είναι η ιδρύτρια της Ελληνικής Εταιρείας της νόσου Alzheimer- ΕΕΝΑΣΔ (1995) και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer (2007). ΄Εχει διοργανώσει πολλά Συνέδρια και Ημερίδες. ΄Εχει βραβευτεί 40 φορές από ξένα Πανεπιστήμια και 318 από ελληνικούς φορείς ,ραδιόφωνο και τηλεοπτικούς σταθμούς για διαλέξεις.

Με τιμή
Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΙΑ ΣΔΡΑΛΙΑ

SHARE