Συλλήψεις για poker στα Φάρσαλα

Συλλήψεις για poker στα Φάρσαλα

Συνελήφθησαν (6) άτομα και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης και η υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και τέσσερις παίκτες

Συλλήψεις  για poker στα Φάρσαλα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε χθες (20-04-2015) το βράδυ στα Φάρσαλα, καφενείο, στο οποίο διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο « POKER ».

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έξι άτομα, πέντε ημεδαποί και μία αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας από 22 έως 48 ετών, και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης και η υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και τέσσερα ακόμη άτομα που συμμετείχαν στο παράνομο παίγνιο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα, κατά τον οποίο, διαπιστώθηκε ότι διενεργούταν, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, το προαναφερόμενο τυχερό παίγνιο.

Συνολικά, από το χώρο του καταστήματος αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν:

(32) φύλλα τράπουλας,
(47) μάρκες και
το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.555) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του προαναφερόμενου χαρτοπαιγνίου.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απασχολούσε παράνομα την αλλοδαπή υπήκοο Γεωργίας, η οποία στερούταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας περί «παιγνίων» και περί «αλλοδαπών», θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

SHARE