« Let’s do it! GREECE»

« Let’s do it! GREECE»

letsdoit2015palermo_1

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) συμμετέχει στην πανελλήνια ταυτόχρονη εθελοντική δράση καθαρισμού του περιβάλλοντος Let’s do it! GREECE. Την ερχόμενη Κυριακή, 26 Απριλίου και ώρα 11:30’, τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης μας θα συγκεντρωθούν στο χώρο του αθλητικού πάρκου «Παλέρμο», στην Καρδίτσα, με σκοπό να το καθαρίσουν.
Το »Let’s do it World» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Στην Ελλάδα, η καμπάνια μετονομάζεται σε Let’s do it! GREECE και συμμετέχουν σ’ αυτή διάφοροι φορείς, εθελοντικές οργανώσεις, καθώς και ενεργοί πολίτες. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Καλούμε κάθε σύλλογο ή οποιονδήποτε πολίτη θέλει, να λάβει μέρος και να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6980555189 και το email ipakarditsa@gmail.com. Το ραντεβού είναι την Κυριακή στις 11:30’, στο αναφερόμενο σημείο.

‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Γεώργιος Ζαρχανής
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Νικόλαος Γούσιας

SHARE