Συνάντηση με τον Α. Τσίπρα σήμερα η αυτοδιοίκηση

Συνάντηση με τον Α. Τσίπρα σήμερα η αυτοδιοίκηση

Θέμα της συζήτησης η μεταφορά διαθεσίμων των ΟΤΑ

Συνάντηση με τον Α. Τσίπρα σήμερα η αυτοδιοίκηση

Σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Σήμερα ο κ. Τσίπρας θα συναντήσει ξεχωριστά τις δυο αντιπροσωπείες των αιρετών Α΄και Β΄Βαθμού. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με την ΕΝΠ.Ε (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας) και, ακολούθως, στις 3 το μεσημέρι με το προεδρείο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) κάνοντας δεκτό το αίτημα των φορέων.

Με κάθε τρόπο, οι εκπρόσωποι των περιφερειαρχών και των δημάρχων αφήνουν περιθώρια σύγκλισης με την κυβέρνηση. Λένε  ότι η Αυτοδιοίκηση είναι διατεθειμένη να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική προσπάθεια. Μάλιστα, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε το όλο ζήτημα και κατήγγειλαν πολλάκις την έλειψη διαλόγου.

Χθεσινές συναντήσεις

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί η ΚΕΔΕ με τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να τα ενημερώσει για την αντίθεσή της με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τη μεταφορά των διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε χθές τον απόγευμα στη Βουλή με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρήστο Μαντά, με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, Χαρίσιο Κατανά και Νικόλαο Μαυραγάνη και με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

 

SHARE