Θα ανοίξουν τελικά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου;

Θα ανοίξουν τελικά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου;

Ναί από Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, 'Οχι από ΕΣΕΕ

Θα ανοίξουν τελικά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου;

ΝΑΙ λέει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος

Με δελτίο τύπου ο σύνδεμος  ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό «ότι από 1 έως 10 Μαΐου θα υλοποιηθεί πανελλαδικά δεκαήμερο εκπτώσεων κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Επιπλέον την Κυριακή 3 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοικτά να σας υποδεχτούν σε όλη την επικράτεια από τις 11πμ έως 8μμ.»

ΟΧΙ από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ χθές, συζητήθηκε  και το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαΐου, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εαρινής εκπτωτικής περιόδου 2015.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου «η  ΕΣΕΕ σέβεται μεν το νόμο και το δικαίωμα όσων επιχειρήσεων θέλουν να ανοίξουν την ερχόμενη Κυριακή, αλλά έχουμε την βεβαιότητα, αποδεδειγμένη και μέσα από στατιστικά στοιχεία, ότι θα βρεθούμε ενώπιον ακόμη μίας αχρείαστης και αποτυχημένης Κυριακής. Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους συναδέλφους μας να μην μπουν στον κόπο να ανοίξουν τα καταστήματά τους και στηρίζουμε πλήρως τις αποφάσεις Ομοσπονδιών μελών μας, όπως της Θεσσαλίας και της Κέρκυρας να κρατήσουν τις τοπικές αγορές τους κλειστές».