Την παραίτηση Βαρουφάκη ζητά η Μπακογιάννη: «Bαρίδι» για την Ελλάδα…

Την παραίτηση Βαρουφάκη ζητά η Μπακογιάννη: «Bαρίδι» για την Ελλάδα…

Την παραίτηση Βαρουφάκη ζητά η Μπακογιάννη: «Bαρίδι» για την Ελλάδα…

Να υποβάλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, το συντομότερο δυνατόν, ζήτησε από τον Γιάνη Βαρουφάκη, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλώντας τον «βαρίδι» και κατηγορώντας τον για υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί στον Σκάι, χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών, λέγοντας ότι αν είχε ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν είμαι καθόλου βέβαια ότι ο Βαρουφάκης δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής».

«Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της γης… να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το τουιτ για τον Ρούσβελτ μόνο ξέρει να κάνει; (Είναι ομόφωνοι στο μίσος τους για εμένα…) να αφήσουμε τις αηδίες, ξυπνά και κοιμάται όλος ο κόσμος με τον Βαρουφάκη; Υπονομεύεις τα εθνικά συμφέροντα, αν δεν έχεις να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις» υογράμμισε.

«Αύριο ο κ. Βαρουφάκης δεν θα έχει πρόβλημα προσωπικό, θα κάνει τις διαλέξεις του… τον Έλληνα στον Προβατά Σερρών ή αλλού τον σκέφτηκε;» διερωτήθηκε.

Σχολιάζοντας το άρθρο του Στάθη Λεουτσάκου για ενδεχόμενο νομισματικής αλλαγής δήλωσε δηκτικά «δηλαδή λέει εμείς θα αυτοκτονήσουμε και οι θεσμοί θα μπουν στα έξοδα να φέρουν στεφάνια στην κηδεία μας, περί αυτού πρόκειται. Θα χαθούν τρεις γενεές Ελλήνων με Grexit, ας αφήσουν αυτού του είδους τα νταηλίκια» προειδοποίησε.

Σημείωσε δε ότι είναι στο χέρι της κυβέρνησης, και απολύτως στο χέρι του Τσίπρα, να κλείσει η συμφωνία, και η Ελλάδα να εξασφαλίσει ομαλή ροή χρηματοδότησης.

Τόνισε επίσης ότι σε περίπτωση εκλογών θα αναδειχθεί κυβέρνηση με άλλη πλειοψηφία για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσει η χώρα στα βράχια, εκτιμώντας, ότι γι” αυτό το λόγο ο Τσίπρας δεν θα πάει σε εκλογές.