Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας για καθαρισμό του...

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας για καθαρισμό του Παλέρμο

« Let’s do it! GREECE »

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας για καθαρισμό του Παλέρμο

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού του χώρου του Παλέρμο, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), την Κυριακή 26 Απριλίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εθελοντικής δράσης καθαρισμού του περιβάλλοντος Let’s do it! GREECE.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) σχετικά με την εν λόγω δράση:

« Let’s do it! GREECE – Καθαρίσαμε το Παλέρμο»

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) στην πανελλαδική εθελοντική δράση καθαρισμού του περιβάλλοντος Let’s do it! GREECE, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 26 Απριλίου.

Όπως σχεδιάστηκε από την τοπική μας διοίκηση όλοι, μικροί και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Παλέρμο στις 11:30’ και με πολύ όρεξη και τον απαραίτητο εξοπλισμό ξεκίνησαν τη συλλογή των σκουπιδιών που είχαν πετάξει απερίσκεπτα και μη σεβόμενοι το περιβάλλον άλλοι συμπολίτες μας. Για μια ακόμη φορά το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια, αφού η εικόνα ενός καθαρού πια χώρου από τη μία και των πολλών συγκεντρωμένων σκουπιδιών που περίμεναν το απορριμματοφόρο από την άλλη, ήταν άκρως ικανοποιητική και μας γέμισε ευχαρίστηση.

Οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε το περιβάλλον και να το παραδώσουμε στα παιδιά σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το παραλάβαμε. Αυτός ο σεβασμός είναι αυτονόητος στις πολιτισμένες κοινωνίες και η τοπική μας διοίκηση με τη δράση της, προτρέπει τα μέλη και τους φίλους της να λειτουργούν αναλόγως. Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ανθρώπους του κολυμβητικού συλλόγου «Νηρέας», που βρέθηκαν στο Παλέρμο και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας. Ας είναι κάθε μέρα από τις επόμενες ανάλογη με την ημέρα αυτή.

Let’s do it!

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

SHARE