Στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος ο Χρήστος Παλούκης

Στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος ο Χρήστος Παλούκης

Στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος ο Χρήστος Παλούκης

Στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος θα βρεθεί ο Χρήστος Παλούκης στις 6 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά την πρώτη θέση στη Β φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος με χρόνο 6,37,70 στα 2000m φυσικά εμπόδια προκρίθηκε στους 7 καλύτερους Έλληνες μαθητές, όπου θα συμμετέχει και ο πρώτος καλύτερος κύπριος. Ο Χρήστος Παλούκης θα εκπροσωπήσει για μια ακόμη φορά φέτος το Νομό Καρδίτσας με στόχο την καλύτερη δυνατή διάκριση στον τελικό.

Στο βάθρο ανέβηκαν και άλλοι δυο αθλητές που ανήκουν και αυτοί στο γκρουπ του Βησσάρη Ζησόπουλου. Πρόκειται για τους Αθανάσιου Ιωάννη , ο όποιος  κατέκτησε στο στάδιο του Αγίου Κοσμά Αθηνών την τρίτη θέση στα 300 m παμπαίδων Α, με χρόνο 40,84, δείχνοντας το μεγάλο ταλέντο του καθώς ήταν η παρθενική του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες μεταξύ αθλητών από όλους τους συλλόγους της Αθήνας. Φοβερή κούρσα με τέμπο Πανελληνίου Πρωταθλήματος έκανε και το άλλο μεγάλο ταλέντο της Καρδίτσας στα 600m ,ο Λάκκης Ελευθέριος,  κατακτώντας την τρίτη θέση με χρόνο 1.34.70. Σημειώνεται ότι και ο Λάκκης Ελευθέριος  εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στίβου.

Με τις επιδόσεις τους οι δυο αθλητές έδωσαν το στίγμα θα πρωταγωνιστήσουν στα αγωνίσματα ημιαντοχής πανελληνίως σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Βησσάρης Ζησόπουλος 1