Ένοπλη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα

Ένοπλη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα

ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΟΣΟ ΠΟΥ «ΑΓΓΙΖΕΙ» ΤΙΣ 170.000 €

Ένοπλη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα

Θρασύτατη ληστεία έγινε σήμερα το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στις 13.45 στο υποκατάστημα κρατώντας πιστόλια ή περίστροφα και απαίτησαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Αφού πήραν τα λεφτά οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, η διεύθυντρια του υποκαταστήματος φέρεται να κρατήθηκε «όμηρος» για λίγη ώρα από τους δράστες, ενώ αφέθηκε ελεύθερη σε απόσταση λίγων μέτρων από το υποκατάστημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντικό ποσό, το οποίο κατάφεραν να αποσπάσουν οι ληστές. Πιθανότατα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και αγγίζει τις 170.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τη σύλληψη των δραστών.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν σήμερα το μεσημέρι ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους,  εισήλθαν σήμερα το μεσημέρι στο υποκατάστημα, όπου κρατώντας πιστόλια, απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Τελευταία ενημέρωση: 19.42′