Ο Π. Ο. Καρδίτσας στον διασυλλογικό αγώνα σιρκουί με αποκλεισμό στη Λάρισα

Ο Π. Ο. Καρδίτσας στον διασυλλογικό αγώνα σιρκουί με αποκλεισμό στη Λάρισα

Ο Π. Ο. Καρδίτσας στον διασυλλογικό αγώνα σιρκουί με αποκλεισμό στη Λάρισα

Ο Π.Ο. Καρδίτσας συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα σιρκουί με αποκλεισμό που διεξήχθη το Σάββατο 25 Απριλίου στη Λάρισα.

Την αγωνιστική υπεροχή τους ανέδειξαν για ακόμη μια φορά οι αθλητές του Ομίλου καθώς επέστρεψαν με 7 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα στη κατηγορία μίνι μικρά ο μικρός της ομάδας Ντανοβασίλης Χρήστος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στη κατηγορία μίνι μεγάλα ο Θέος Δημήτριος βρέθηκε στη 2η θέση(αργυρό μετάλλιο), ο Αντωνίου Κων/νος στη 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) και ο Ψηφής Αθανάσιος στην 6η θέση.

Σειρά είχαν οι παμπαίδες με τον ανταγωνισμό να είναι κυρίαρχος, καθώς οι συμμετοχές ξεπερνούσαν τις 20. Ο Τρέμμας Αναστάσιος τερμάτισε στην 4η θέση και ο Φατόλας Δημήτριος στην 5η θέση. Στην 9η θέση πλασαρίστηκε ο Σταμούλης Ιωάννης,στην 10η θέση ο Τσιρογιάννης Γεώργιος και στην 12η θέση ο Παπαλίτσας Βασίλειος.

Στη κατηγορία των κορασίδων τα κορίτσια μας διεκδίκησαν θέση στο βάθρο με την Τσαβαλιά Ζωή να ανεβαίνει στην 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) και την Μαυρογιάννη Κων/να να κατακτά την 4η θέση.

Οι παίδες του Ομίλου μας εντυπωσίασαν με την στρατηγική τους και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών με τον Ντανοβασίλη Κων/νο να κερδίζει την 1η θεση και το χρυσό και τον Γατή Γεώργιο την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο).

Η κατηγορία των εφήβων είχε κοινή κατάταξη με τους άνδρες, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 40 και οι έφηβοι αθλητές μας να πλασαρίζονται σε πολύ καλές θέσεις ανάμεσα σε δυνατούς αθλητές. Παγουρτζής Παναγιώτης (24η θέση), Κολοκύθας Θωμάς (25η θέση), Διαμαντής Γεώργιος (27η θέση) και Μανασής Βάιος (34η θέση).

Ο Παγανός Κων/νος κέρδισε την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) και ο Παγανός Ευάγγελος την 4η θέση σε έναν εκπληκτικό αγώνα με πολύ ταχύτητα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Μίνι μικρά
Ντανοβασιλης Χρηστος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)

Μινι μεγαλα
Θεος Δημήτριος-2η θέση (αργυρό μετάλλιο)
Αντωνίου Κων/νος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
Ψηφης Αθανάσιος-6η θέση

Παμπαίδες
Τρεμμας Αναστάσιος-4η θέση
Φατολας Δημήτριος-5η θέση
Τσιρογιαννης Γεώργιος-10η θέση
Σταμούλης Ιωάννης-9η θέση
Παπαλιτσας Βασιλειος-12η θέση

Παίδες
Ντανοβασιλης Κων/νος-1η θέση(χρυσό μετάλλιο)
Γατης Γεώργιος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
Κορασίδες
Τσαβαλια Ζωη-2η θέση(αργυρό μετάλλιο)
Mαυρογιάννη Κων/να- 4η θέση

Έφηβοι
Παγουρτζής Παναγιώτης- 24η θέση
Κολοκύθας Θωμάς-25η θέση
Διαμαντής Γεώργιος-27η θέση
Μανασής Βάιος – 34η θέση

Άντρες
Παγανος Κων/νος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
Παγανος Ευάγγελος-4η θέση

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή και τους γονείς. Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς και φίλους του Ομίλου μας.

Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας 1