Για το πρώτο τρίποντο η Αναγέννηση

Για το πρώτο τρίποντο η Αναγέννηση

Για το πρώτο τρίποντο η Αναγέννηση

Τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα δίνει αύριο στις 17:00 μ.μ. η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον Τύρναβο, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των play out. Μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί, οι οποίοι θα βάλουν τις βάσεις για την συνέχεια και θα δώσουν ώθηση στην προσπάθεια της Αναγέννησης για την παραμονή στην Football League.

Η Αναγέννηση προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με τον Πιερικό στην Κατερίνη, η οποία αν εξαιρέσουμε τη νίκη του Αγροτικού Αστέρα μέσα στην Ζάκυνθο δεν μετέβαλε σημαντικά την κατάσταση στον όμιλο. Ο Τύρναβος την 1η αγωνιστική έμεινε και αυτός στο 0-0 με τον Αιγινιακό στην έδρα του.

Οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο με Τύρναβο και Αγροτικό Αστέρα. Σε περίπτωση που καταφέρουν να κάνουν το 2 στα 2, θα έχουν κάνει το πρώτο θετικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας στον αυριανό αγώνα:

Κουτσόπουλος, Γεωργαντζάς, Σάββας, Τζάνης, Δημόπουλος, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Φωτιάς, Μπιτέλης, Σκόνδρας, Κουλίδης, Νίκιτς, Βουτσιάς, Σαϊν, Παναγιωτόπουλος, Τζέκος, Γκουγκούδης, Γεωργακόπουλος, Μαυριάς και Πέεφ.

Εκτός έμεινε ο Χάρης Μίχος που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Η διοίκηση της ομάδας απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών ώστε να λάβουν οι αγωνιζόμενοι την ενέργεια που απαιτείται για να φθάσουν στο στόχο της νίκης που είναι ο μοναδικός.

Το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής στον όμιλο της Αναγέννησης

Αν. Καρδίτσας – Τύρναβος

Αγροτικός Αστ. – Πιερικός

Αιγινιακός – Ζάκυνθος

Για να δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και τις βαθμολογίες στα play off και play out της Football League πατήστε εδώ.

SHARE