Η κλήρωση και το πρόγραμμα του Final Foul του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων...

Η κλήρωση και το πρόγραμμα του Final Foul του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων βόλεϊ στον Παλαμά

Η κλήρωση και το πρόγραμμα του Final Foul του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων βόλεϊ στον Παλαμά

Με τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη Δευτέρα (4/5) στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ οριστικοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα του Final Four Συλλόγων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα φιλοξενηθεί στην καρδιά της Ελλάδος και το Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο του Παλαμά Ν. Καρδίτσας το προσεχές τριήμερο 8-10 Μαΐου.
Σύσσωμη η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς και έχει συντονίσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για μία άρτια διοργάνωση και ένα πρόγραμμα αντάξιο του κύρους του θεσμού, με τον κ. Χρήστο Βογιατζή, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. και επί μακρού χρόνου διοικητικό στέλεχος του ΣΠΑΚ μαζί με τους διοργανωτές του Δήμου Παλαμά, τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Σακελλαρίου, τον αντιδήμαρχο κ. Ιάσωνα Τσιρώνη και αντιπρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΛΑΜΑ). κ. Δημήτρης Τασιούλης, να εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή και την κοινή επιμέλεια του Final Four. Είναι βέβαιο πως αρκετοί φίλοι του βόλεϊ θα ταξιδέψουν στην περιοχή της Καρδίτσας για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, τοποθετώντας το νομό και τη Θεσσαλία στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων.
Οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική τετράδα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος για την περίοδο 2014-15, μετά τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης που πραγματοποιήθηκαν στα τουρνουά της Νικήτης Ν. Χαλκιδικής και των Μολάων και Βλαχιώτη Ν. Λακωνίας είναι:

Α.Σ. Ελπίδα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

Γ.Σ.Κ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Ε.Α. Λάρισας

Α.Ο. Αιγάλεω

Το φάιναλ φορ που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαΐου θα έχει τη μορφή πρωταθλήματος με τις συμμετέχουσες ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους (όλοι με όλους) σε μονά παιχνίδια και τον τίτλο θα κατακτήσει η πρώτη της βαθμολογίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα που προέκυψε από την κλήρωση (όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του Παλαμά):

Η κλήρωση και το πρόγραμμα του Final Foul του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων βόλεϊ στον Παλαμά-1

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για το Final Four στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά θα υπάρξει η δυνατότητα διαδικτυακής κάλυψης με live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. και έτσι οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις.
Παράλληλα, η διοργάνωση θα παρέχει αναλυτικά στατιστικά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ενώ με την ολοκλήρωσή της, την Κυριακή 10 Μαΐου και την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας ομάδας, θα προκύψουν και οι πολυτιμότερες παίχτριες του τουρνουά για τις ακόλουθες κατηγορίες:
Πολυτιμότερη Παίκτρια (MVP)
Καλύτερη Επιθετικός
Καλύτερη Μπλοκέρ
Καλύτερη Πασσαδόρος
Καλύτερη Σέρβερ
Καλύτερη Λίμπερο

 

SHARE