Οι Tricoolore στο Mercato για ένα μοναδικό live

Οι Tricoolore στο Mercato για ένα μοναδικό live

Το world jazz σχήμα Tricoolore από την Κύπρο παρουσιάζει τον πρώτοτου δίσκο“OreganoInfused” σε Κύπρο, Ελλάδα και Αγγλία

Οι Tricoolore στο Mercato για ένα μοναδικό live

Στο πλαίσιο της περιοδείας για την παρουσίαση του πρώτου του δίσκου “OreganoInfused”, το world jazz σχήμα Tricoolore από την Κύπρο, κάνει στάση στην Καρδίτσα, στο Cafe Mercato για μία μοναδική Live εμφάνιση, την Παρασκευή 08/05/2015. 

Εκρηκτικοί ρυθμοί παντρεύονται με νοσταλγικές μελωδίες που μυρίζουν παράδοση. Εννιάσημοι λεβέντικοι χοροί αποδομούνται και με ιδιαίτερο σεβασμό σμίγουν με την Αφρικανική ψυχή της Νέας Ορλεάνης. Έναμείγμαμουσικώντουκόσμουπουδημιουργείμιαέκρηξη χρωμάτων και ήχων.

Ισορροπώντας ανάμεσα στον κοσμοπολίτικο άκουσμα της τζαζ και τα μακάμια της Ανατολής, οι Tricoolore συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη κα ιδημιουργούν ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα στο οποίο ενσωματώνεται η ελληνική έκφραση. Επηρεασμένοι από το υπόβαθρο της ελληνικής παράδοσης που κουβαλούν και χρησιμοποιώντας ιδιαίτερεςρυθμικέςφόρμεςκαιμιαέντονηδόσηαυτοσχεδιασμού, οιΆγγελοςΔούκας (πλήκτρα), Βασίλης Βασιλείου (τύμπανα, κρουστά) και Νίκος Δούκας (ηλεκτρικό μπάσο, λούπες) ξεφεύγουν από ταστερεότυπα και ακολουθούν τα δικά τους μουσικά μονοπάτια.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεωνσε σημαντικά φεστιβάλ όπως Αγλανjazz, 1st Windcraft Music Fest, 1st Cyprus Jazz & World Music Showcase – Θέατρο Ριάλτο, καθώς και μια σειρά παραστάσεων στην Ελλάδα, οι Tricoolore κυκλοφορούν επίσημα την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “OreganoInfused” στις 13 Απριλίου 2015.  Το άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει εννέα ορχηστρικά κομμάτια/συνθέσεις από τα μέλη του σχήματος, θα είναι διαθέσιμο τόσο ψηφιακά όσο και σε μορφή cd σε όλα τα μεγάλα διαδυκτιακά καταστήματα καθώςκαι στην επίσημη ιστοσελίδα του σχήματος (www.tricoolore.com).

Η παρουσίαση του άλμπου «OreganoInfused»περιλαμβάνει τις ακόλουθες παραστάσεις:

13/4    Λευκωσία      Κύπρος          Μουσική Σκηνή Ενναλάξ

17/4    Πάφος           Κύπρος          Timothy’s Art&Bar

25/4    Λεμεσός         Κύπρος          Πολυχώρος Συνεργείο

8/5      Καρδίτσα       Ελλάδα           Mercato

9/5      Αθήνα            Ελλάδα           JazzPoint

13/5    Λονδίνο         Αγγλία            Kabaret@Karamel

17/5    Λάρνακα       Κύπρος          SavinoLive

TRICOOLORE

Ιστοσελίδα: www.tricoolore.com

Facebook: www.facebook.com/TRICOOLORE

Soundcloud: www.soundcloud.com/tricoolore

E-mail: tricoolore@gmail.com

Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςήθέματαπροβολήςσχετικάμετοσχήμα,  παρακαλώ επικοινωνήστε με την  Έλλη Μιχαήλ:  tricoolore@gmail.com, +357 99 549141

Tricoolore-On-Tour-poster-mercato

SHARE