Εκδήλωση Αφιερωμένη στην Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Εκδήλωση Αφιερωμένη στην Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Εκδήλωση Αφιερωμένη στην Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Εκδήλωση Αφιερωμένη στην Αντιφασιστική Νίκη των Λαών διοργανώνει οι Η ΤΕ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ, η ΤΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, την Παρασκευή 8 Μάη στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ). Η ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση αναφέρει τα εξής:


 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
9 ΜΑΗ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΗ  8 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ)

Η ΤΕ Πόλης Καρδίτσας του  ΚΚΕ, η ΤΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τιμούν τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, από την ιστορική μέρα που η κόκκινη σημαία υψώθηκε στο Ράιχσταγκ σηματοδοτώντας το τέλος του Β” Παγκοσμίου Πολέμου, οργανώνοντας πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση την Παρασκευή 8 Μάη στις 8 μμ στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ)

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Ομιλία από τον Βαγγέλη Ξυδιά μέλος του ΤΓ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Προβολή βίντεο αφιερωμένο στην επέτειο.

Απαγγελία ποιημάτων και μουσικό αφιέρωμα.

Με την εκδήλωση αυτή τιμάμε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους, βασανίστηκαν, τραυματίστηκαν, έμειναν ανάπηροι, όλους όσοι αγωνίστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο ενάντια στους εισβολείς κατακτητές του φασιστικού ιμπεριαλιστικού «Άξονα» Γερμανίας – Ιαπωνίας – Ιταλίας και των συμμάχων τους. Τιμάμε το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ και τις άλλες ΕΑΜικές οργανώσεις, που οργανωτής, βασικός αιμοδότης, εμπνευστής και οδηγητής αναδείχτηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.


 

 

SHARE