Ψυχίατρος ΟΚΑΝΑ: Είχα ζητήσει την άρση κηδεμονίας της Αννυ – Ο πατέρας...

Ψυχίατρος ΟΚΑΝΑ: Είχα ζητήσει την άρση κηδεμονίας της Αννυ – Ο πατέρας την κακοποιούσε συστηματικα

Ψυχίατρος ΟΚΑΝΑ: Είχα ζητήσει την άρση κηδεμονίας της Αννυ – Ο πατέρας την κακοποιούσε συστηματικα

Σοβαρή καταγγελία ότι είχε ειδοποιήσει τέσσερις φορές τις αρχές για την ανάγκη άρσης κηδεμονίας του παιδιού από τους γονείς του χωρίς όμως να εισακουστεί έκανε η ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, Μαρία Καλογεροπούλου.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η ψυχολόγος υπογράμμισε ότι τρία χρόνια είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθεί εκείνη το ζευγάρι και, όπως είπε, έκανε τέσσερις καταγγελίες να γίνει άρση κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού, χωρίς όμως να αυτό να προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.

Σημείωσε ότι κάθε πατέρας έχει ένα ποσοστό του 10% στον πλανήτη -ίσως και παραπάνω- να πάσχει από «διπολική διαταραχή».

Και συμπλήρωσε πως από ό,τι γνωρίζει δεν έπαιρνε τα χάπια του καθώς εάν τα λάμβανε μαζί με μια σωστή επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία, «δεν θα είχε κανένα πρόβλημα».

Επισήμανε πως σταμάτησε να τους βλέπει εδώ και περίπου τρεις μήνες και αποκάλυψε πως ο πατέρας ήταν παντελώς αδιάφορος για το παιδί.

Από την άλλη για τη μητέρα είπε πως ναι μεν το ήθελε «αλλά να το μεγαλώνουν άλλοι, εκ του ασφαλούς και όποτε είναι επιλογή της να το βλέπει». Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως ο πατέρας επανειλημμένα κακοποιούσε το παιδί αλλά και ότι η μητέρα το γνώριζε.

ΠΗΓΗimerisia.gr
SHARE