Επίσκεψη του συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επίσκεψη του συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επίσκεψη του συλλόγου  «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, επισκέφθηκε ο Σύλλογος «Φίλοι του Νοσοκομείου», Σύλλογος που σκοπό έχει την καταγραφή των προβλημάτων του Νοσοκομείου της πόλης μας και την προσπάθεια για την επίλυσή τους. Τα μέλη του Συλλόγου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Παυσανία Αντωνίου , ο οποίος χαιρέτισε την προσπάθεια του Συλλόγου τονίζοντας την ανιδιοτελή και φιλάνθρωπη διάθεση των μελών του. Η προσπάθεια των «Φίλων του Νοσοκομείου» πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας , τόνισε. Είναι σαφέστατα λυπηρό να αναγκάζονται οι πολίτες να υποκαθιστούν το κράτος σε δράσεις και λειτουργίες που ανήκουν αποκλειστικά σε αυτό, ζούμε ωστόσο σε εξαιρετικά δυσμενείς καταστάσεις και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε με ποιόν ουσιαστικό τρόπο μπορούμε όλοι μας , από τη θέση του ο καθένας, να βοηθήσουμε τον τόπο μας και να διευκολύνουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Πρόεδρο για την υποδοχή του και ζήτησαν την αρωγή του Επιμελητηρίου για την κάλυψη αναγκών σε υλικά στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όσο και την παρέμβασή του στα κέντρα εξουσίας για την κάλυψη των ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο κ. Πρόεδρος διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου , τονίζοντας για ακόμη μια φορά την τόσο σημαντική ανιδιοτελή προσφορά των μελών και το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών στην υγεία και την αξιοπρέπεια.

SHARE