Για την δεύτερη εντός έδρας νίκη αύριο η ΑΣΑ

Για την δεύτερη εντός έδρας νίκη αύριο η ΑΣΑ

Για την δεύτερη εντός έδρας νίκη αύριο η ΑΣΑ

Με φόντο την βαριά τιμωρία του Πιερικού που ουσιαστικά οδηγεί στον υποβιβασμό την ομάδα της Πιερίας, διεξάγεται αύριο η 3η αγωνιστική των Play Out του 2ου Ομίλου της Football League. Η Αναγέννηση θα προσπαθήσει να ζευγαρώσει τις εντός έδρας νίκες της στον κρίσιμο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο (17:00). Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί χωρίς προβλήματα και ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες.

Η Αναγέννηση προέρχεται από την εντός έδρα νίκη με τον Τύρναβο και αύριο θα έχει απέναντί της ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου. Ο Αγροτικός Αστέρας αν και ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς στα play out με δύο συνεχόμενα τρίποντα φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και είναι ισόβαθμος με την Αναγέννηση και την Ζάκυνθο.

Κάλεσμα της ομάδας προς τον κόσμο:

Η ομάδα καλεί όλο τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο σε μια εποχή που χρειάζεται τους φιλάθλους της όσο ποτέ στην επίπονη προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην κατηγορία (κάτι που αγγίζει τα όρια του άθλου με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες φέτος), αλλά και την καλή εικόνα της προς τις υποχρεώσεις της. Εικόνα που διατηρείται έτσι χάρη στην αδιάκοπη προσφορά συγκεκριμένων ανθρώπων και κυρίως του προέδρου Βασίλη Μπούρμπου.