ΣΟΚ με Πιερικό – Μηδενισμός και Αφαίρεση Βαθμών

ΣΟΚ με Πιερικό – Μηδενισμός και Αφαίρεση Βαθμών

ΣΟΚ με Πιερικό – Μηδενισμός και Αφαίρεση Βαθμών

Μετά από απόφαση του του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έγινε γνωστή χθες (08-05-2015), ο Πιερικός μηδενίζεται στους δύο επόμενους αγώνες με Αιγινιακό και Τύρναβο λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους πρώην ποδοσφαιριστές Νίτσιο και Ελευθεριάδη. Επιπλέον από την ομάδα της Κατερίνης αφαιρούνται και τέσσερις βαθμοί από τα play out.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Πιερικός που είναι αντίπαλος της Αναγέννησης στα play out του 2ου ομίλου, δεν θα αγωνιστεί στους δύο επόμενους αγώνες και θα συνεχίσει στην διοργάνωση με -3 βαθμούς. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πιερικός μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Όσον αφορά την Αναγέννηση, το θετικό είναι ότι ένας από τους αντιπάλους της βγαίνει ουσιαστικά εκτός μάχης όμως το γεγονός ότι ο Αιγινιακός και ο Τύρναβος, που την κυνηγούν  στην βαθμολογία, θα πάρουν από τρεις σίγουρους βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ήρθε ισόπαλη στην Κατερίνη, σίγουρα δεν την ευνοεί.

Οι αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αναφέρουν τα εξής:

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ»,

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».