Συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους οι Δρομείς του Σ.Δ. Καρδίτσας

Συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους οι Δρομείς του Σ.Δ. Καρδίτσας

Συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους οι Δρομείς του Σ.Δ. Καρδίτσας

O σύλλογος δρομέων Καρδίτσας συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε αγώνες δρόμου. Η δυνατή συγκρότηση του συλλόγου με αθλητές που αγαπούν το τρέξιμο και εκπροσωπούν με παθός συλλογικά κάθε φορά το Νομό Καρδίτσας ενθαρρύνουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους.

Οι δρομείς που ολοκλήρωσαν τον αγώνα στον Ιπποκράτειο Δρόμο στην Λάρισα, όπου συμμετείχαν δρομείς από όλη την Ελλάδα ήταν οι: Καρέτσος Γεώργιος, Μηλωνάς Δημήτρης, Μπαντελάς Ευάγγελος, Φλώρος Αναστάσιος, Λάππας Στέριος, Μπούσδρας Ηλίας, Τσιάκας Κώστας, Τολιόπουλος Ανδρέας, Ζάχου Μαρία, Τσιαφίτσα Ελένη, Κουτσός Κώστας και Γκορίλας Βασίλης.

Οι δρομείς του ΣΔΚ τρέξανε και σε αγώνα στον Αλμυρό Βόλου. Στον αγώνα του Αλμυρού συμμετείχαν οι εξής δρομείς: Τσιάκας Κώστας, Μπαντελάς Ευάγγελος, Τσιαφίτσα Ελένη, Φλώρος Αναστάσιος, Ζάχου Μαρία, Τολιόπουλος Ανδρέας.

ΣΔΚ (3)

Στο Μιλάνο βρέθηκε ο Καρέτσος Γεώργιος όπου έτρεξε στο Μαραθώνιο δρόμο και έκανε χρόνο 3.43.37!

Ο σύλλογος ήταν παρών και στον ημιμαραθώνιο Αθηνών με τους Μαλάι Δημήτρη, Μυλωνά Δημήτρη, Ντάκο Θωμά. Κατσαρό Δημήτρη και Ζησόπουλο Βησσάρη.

ΣΔΚ (2)

Επόμενος αγώνας τα 21χλμ στις Αλυκές Βόλου (24/5)

Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο Βησσάρη Ζησόπουλο (6984993437)

Καθώς ο σύλλογος οργανώνεται και συνεργάζεται με μέλη προπονητές για συμβουλές σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου, σχολές κτλ μπορείτε να επικοινωνείτε  με την κυρία Κουζιού Δήμητρα (6976488412)  και τον κύριο Μυλωνά Δημήτρη (6978262527).

SHARE