Ποδηλατικό διήμερο διοργανώνει ο Ποδηλατικός Καρδίτσας

Ποδηλατικό διήμερο διοργανώνει ο Ποδηλατικός Καρδίτσας

Ποδηλατικό διήμερο διοργανώνει ο Ποδηλατικός Καρδίτσας

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Π.Ο.Κ.) διοργανώνει το Σάββατο 16/05/2015 το BREVET των ΔΥΟ ΛΙΜΝΩΝ,συνολικής απόστασης 200χλμ. Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης (Τ.Τ.) και την Κυριακή 17/05/2015 τον 5ο Ποδηλατικό «Γύρο Λίμνης Πλαστήρα» στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ: Διασταύρωση της οδού Καρδίτσας-Νεοχωρίου με έξοδο Μορφοβουνίου
ΧΩΡΟΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Καλύβια Πεζούλας
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 9,1 χλμ.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 17:00 μ.μ

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Νεοχώρι Καρδίτσας (Σχολείο Νεοχωρίου)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ώρα 09:00 στο χώρο της εκκίνησης
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:09:30 π.μ.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 76 χλμ.
ΠΡΟΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η διαδρομή των πρώτων 13 χλμ. θα διεξαχθεί με προπομπό τον αλυτάρχη του αγώνα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ: 63 χλμ.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Κυκλική διαδρομή.
Προεκκίνηση 13 χλμ.: Νεοχώρι – Μπελοκομύτη – Φράγμα.
Στάση, ανασυγκρότηση εκκίνησης αγώνα
Ελεύθερο 63 χλμ.: Φράγμα – Μούχα – διασταύρωση Καστανιάς 6ο χλμ προς Ραχούλα – διασταύρωση 18,5ο χλμ προς Μονή Πέτρας, Καταφύγιο – Άγιο Αθανάσιο διασταύρωση 33ο χλμ προς Τσαρδάκι-Μονή Κορώνης-διασταύρωση 43,2ο χλμ προς Μεσενικόλα – Μορφοβούνι – Νεοχώρι).
Μετά το πέρας του αγώνα ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Π.Ο.Κ.) θα παραθέσει γεύμα (catering) για όλους τους αθλητές και συνοδούς.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατέχουν δελτία της Ε.Ο.Π και της Π.Ε.Π.Α
ΑΘΛΟΘΕΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

afisa limni

“BREVET ΔΥΟ ΛΙΜΝΩΝ 2015»
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας διοργανώνει στις 16/05/2015, ημέρα Σάββατο το BREVET ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΙΜΝΩΝ συνολικής απόστασης 200χλμ!!!!! H εκκίνηση θα δοθεί από το Παυσίλυπο στις 08:00 πρωινή και θα ακολουθήσει την παρακάτω διαδρομή. Μουζάκι, Κρυοπηγή, Κερασιά, Πεζούλα, Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα, Άγιο Αθανάσιο, Καταφύγι, Σέκλιζα, Καλλιφώνι, Κέδρο, Αηδονοχώρι, Λουτροπηγή, Φράγμα Λίμνης Σμοκόβου, Ανάβρα, Σοφάδες, τερματισμός στο Παυσίλυπο. Η διαδρομή στα βουνά των αγράφων είναι πανέμορφη με πολλά ανηφορικά κομμάτια. Ο συνδυασμός κάμπου, βουνού και νερού μοναδικός. Αναμένεται η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 120 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα. Τα BREVETS ξεκίνησαν από τη Γαλλία. Είναι ερασιτεχνικοί αγώνες χρομετρημένων διαδρομών 200, 300, 400, 600, 1000 ή και περισσότερων χιλιομέτρων με καθορισμένη μέγιστη διάρκεια και σε κάθε είδος (ασφάλτινου) δρόμου. Τα brevets είναι ποδηλατικές εκδηλώσεις ανοιχτές σε κάθε ερασιτέχνη ποδηλάτη. Σήμερα 32 χώρες σ’ όλο τον πλανήτη διοργανώνουν brevets. Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις μπορεί να πάρει κανείς μέρος με οποιοδήποτε είδος ποδηλάτου αρκεί η κινητήρια δύναμη να είναι αποκλειστικά το κορμί του. Για να συμμετάσχει κάποιος συμπληρώνει μια υπεύθυνη δήλωση και πληρώνει το ανάλογο κόστος συμμετοχής που έχει ορίσει ο διοργανωτής. Κάθε ποδηλάτης πρέπει να καλύπτεται ιατροφαρμακευτικά από τον ασφαλιστικό φορέα που ανήκει. Τα Brevets διεξάγονται κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και δεν ακυρώνονται ποτέ εκτός αν δεν υπάρχει καμία συμμετοχή. Αν παρουσιαστεί μηχανική βλάβη (μια και δεν επιτρέπεται στους συμμετέχοντες εξωτερική βοήθεια) φροντίζει ο καθένας να τα βγάλεις πέρα μόνος του και αν δεν μπορεί να συνεχίσει, απλά δεν ολοκληρώνει το brevet. Κατά την διάρκεια του brevet οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και πρέπει να υπακούουν στους κανόνες του Κ.Ο.Κ.

Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις του Νομού μας για την στήριξη τους στον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Λίμνης Πλαστήρα. DOMAINE MESENIKOLAS byKARAMITROS, ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ, ΑΡΩΓΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ CATERING, ΝΑΪΑΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ