Τέλος ο Πιερικός

Τέλος ο Πιερικός

Τέλος ο Πιερικός

Την απόφαση του να αποσυρθεί από το υπόλοιπο των play out της Football League ανακοίνωσε ο Πιερικός.


Η ανακοίνωση-δήλωση του Μεγαλομετόχου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου:

«Με συντριβή και οδύνη είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα λάβει μέρος εφεξης στην διεξαγωγή των αγώνων PLAY OUT της FOOTBALL League και φυσικά θα υποβιβαστεί στην αμέσως κατώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία.

H επιλογή αυτή έγινε ύστερα από νηφάλια στάθμιση των δεδομένων που διαμόρφωσαν σε βάρος της ομάδας μας η ανέντιμη, βρώμικη, άνανδρη και εφιαλτική παρέμβαση του κορυφαίου παράγοντα «γειτονικής» ομάδας. Χρησιμοποιήθηκε ένα νεαρό παιδί «ως πυρηνική κεφαλή» και εστράφη κατά του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ απαιτώντας τον μη ορισμό αγώνα (και άρα την μη διεκδίκηση 3 βαθμών) και την αφαίρεση – ως ποινή- και άλλων βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας.

Ακλούθησε η τεραστία συναισθηματική και αγωνιστική προσπάθεια να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα παίζοντας με τον Τύρναβο, πλην όμως είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά την κατάσταση.

Η ομάδα και όσοι την απαρτίζουν (παίκτες, τεχνικοί και στελέχη) δεν έχουν πλέον κίνητρο. Έχω υποχρέωση να διαφυλάξω την ιστορία και την αξιοπρέπεια του Σωματείου. Αποσυρόμαστε από την συνέχεια των αγώνων κατάταξης.

Προσπάθησα πολύ. Ξεπέρασα τις προσωπικές και οικογενειακές αντοχές μου. Πίστεψα πολύ στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι χωρίς το πισώπλατο χτύπημα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα αγωνιζόταν και του χρόνου στην Β” Εθνική Κατηγορία.

Σαν άνθρωπος έχω, όπως όλοι, την προσωπική μου διαδρομή τόσο σαν επιστήμονας στις δικαστικές αίθουσες όλης της Ελλάδας όσο και σαν στέλεχος της κοινωνικής ζωής του νομού μας. Η δραστηριοποίηση μου στον χώρο του ποδόσφαιρου είτε σε πρώτο είτε σε δεύτερο πλάνο, μου δημιούργησε τεράστιες εμπειρίες και οικοδόμησα σταθερές φίλιες. Θα συνεχίσω να είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου ίσως από διαφορετικό μετερίζι. Αυτοί που χωρίς καμία παραγοντική ηθική, γκρέμισαν για οφειλή 1.000 ευρώ με λαθραίο και υστερόβουλο τρόπο μια από τις πιο ιστορικές ομάδες θα με βρουν μπροστά τους. Η ποδοσφαιρική κοινωνία γνωρίζει και εγώ έχω ευτυχώς ισχυρή μνήμη και θέληση.

Θέλω να ευχαριστήσω και όσους υποστήριξαν την προσπάθεια μου και όσους την κατέκριναν. Οι πικρίες που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχή μου θα περιοριστούν στα τείχη της οικογενειακής στέγης μου αφορώντας εμένα την σύζυγο και το παιδί μου.

Ευχαριστώ τα στελέχη που στρατεύτηκαν στον αγώνα μαζί μου, τους τεχνικούς που συνεργάστηκα, τους ποδοσφαιριστές, τους υπάλληλους της ΕΠΑΕ και ιδιαίτερα τον τεράστιο Πρόεδρο τον Σπύρο Καλογιάννη καθώς και την συντριπτική πλειοψηφία των μέχρι σήμερα Πρόεδρων των ομάδων με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος και οι γρατσουνιές που του προκαλούν δεν μπορούν ούτε να απογειώσουν το μέγεθος του ούτε να εμποδίσουν την μακρόχρονη δοξασμένη ιστορία του. Θα επανέλθουμε σύντομα».


Απο την πλευρά της η Διοργανώτρια Αρχή της Football League εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ, της 5ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με ώρα έναρξης την 17:00΄ ματαιώνεται , λόγω έγγραφης παραίτησης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από τους αγώνες των play out της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 2ου Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015.


 

SHARE