Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα Λίμνης Πλαστήρα 2015

Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα Λίμνης Πλαστήρα 2015

Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα Λίμνης Πλαστήρα 2015

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας ολοκλήρωσε την διεξαγωγή του διήμερου (16/17-05-2015) ποδηλατικού αγώνα Λίμνης Πλαστήρα 2015. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα κυπέλλου της Π.Ε.Π.Α.

Στον αγώνα της Ατομικής χρονομέτρησης συμμετείχαν 82 αθλητές και στον Γύρο Λίμνης Πλαστήρα συμμετείχαν 141 ποδηλάτες εκ των οποίων 5 γυναίκες, όπου και καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν από όλη την Ελλάδα. Τρίπολη, Πάτρα, Κέρκυρα, Άργος, Αττική, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Ιωάννινα τους οποίους και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους .

Ο ΠΟΚ πέρα από την οργάνωση του αγώνα συμμετείχε και με τους παρακάτω αθλητές. Παγανό Ευάγγελο ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση , χάλκινο μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση, Παγανό Κων/νο, Βάϊο Παλάσκα( Πέμπτος στην αντοχή), Μανασή Βάϊο και Βαρλάμη Βασίλειο.Τους συγχαίρουμε για την παρουσία τους και την προσπάθεια τους.

Στις 16/05/2015 διεξήχθει το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. Η εκκίνηση δόθηκε από την διασταύρωση του Μορφοβουνίου με τερματισμό λίγο πριν τα Καλύβια Πεζούλας. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μία γρήγορη,τεχνική και πανέμορφη διαδρομή.

Στις 17/05/2015 διεξήχθει ο 5ος Γύρος της Λίμνης Πλαστήρα. Η εκκίνηση δόθηκε από το κέντρο περιβαλλοντολογίκης εκπαίδευσης στο Νεοχώρι με τερματισμό στην ίδια τοποθεσία. Η διαδρομή ήταν απαιτητική, τα ανηφορικά κομμάτια ήταν πολλά και δύσκολα καθώς οι κλήσεις σε αρκετά σημεία έφταναν στο 12-14%. Οι 141 ποδηλάτες έδειξαν μεγάλη δύναμη, υπομονή και επιμονή με αποτέλεσμα να τερματίσουν σχεδόν όλοι.

Θερμά συγχαρητήρια στις γυναίκες που συμμετείχαν στον πιο σκληρό αγώνα του κυπέλλου.

Το κάλος της Λίμνης Πλαστήρα, η οργάνωση του αγώνα, η σημαντική παρουσία των εθελοντικών ομάδων και του κόσμου αποζημίωσαν όλους τους αθλητές και θεατές.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Π.Ε.Π.Α για την άρτια συνεργασία,τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κύριο Τσιάκο Βασίλειο, τον Δήμαρχο Πλαστήρα κύριο Τσιαντή Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο κο Γώγουλο Γεώργιο,τον Πρόεδρο του συλλόγο Νέων Νεοχωρίου, κο Καραντώνη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Μεσενικόλα και Μορφοβουνίου για την αμέριστη συμπαράσταση τους και την άμεση ανταπόκρισή τους. Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το κέντρο αποκατάστασης Αρωγή Θεσσαλίας για την διάθεση του ασθενοφόρου,την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τη Λέσχη 4Χ4, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό , το Οινοποιείο Καραμήτρος, το Αρτοποιείο-Gatering Αφοί Χατζόπουλοι, Ποδήλατα Ηλίας Ράπτης,Τσακνής Αθανάσιος ποδήλατα, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, το Ξενοδοχείο Ναιάδες, την Bonus Event – Gatering, το κατάστημα Βύρων Παππάς( χαλιά- μοκέτες), Μία Λουρίδα ποδηλάτισσα Λάρισας καθώς και όλους τους εθελοντές του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας. Η έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς έφερε το παραπάνω αποτέλεσμα και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε του χρόνου να ανεβάσουμε κι άλλο τον πήχη του Γύρου της Λίμνης όπου πλέον είναι θεσμός.

ΠΟΚ (2)