2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑΜΕΑ και Μεικτών Ομάδων

2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑΜΕΑ και Μεικτών Ομάδων

prosklisi-page-001

21 Ομάδες από όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται να συναντηθούν χορευτικά. Σε δύο ημέρες παραστάσεων στην πόλη της Καρδίτσας 23 & 24 Μαΐου 2015.

Επαγγελματικές ομάδες χορούυ με χορευτές με αναπηρία και μη καθώς και ομάδες που δραστηριοποιούνται  μέσω του χορού και εκφράζονται μέσα απο αυτόν σε κλειστές ή ανοιχτές δομές σε σχολεία ή ιδιωτικές σχολές χορού.

Άτομα με αναπηρία και χωρίς ξετυλίγουν το χορευτικό τους ταλέντο και δημιουργούν επί σκηνής χορογραφίες σε όλα τα είδη του χορού και έρχονται να μας πουν χορευτικά ότι επί σκηνής όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και χωρίς διαφορά κάτι που επιθυμούμε να γίνεται και στη ζωή μας!

Οι παραστάσεις ξεκινάνε το Σάββατο 23/5 και ώρα 17:30  έως 20:00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρδίτσας και παρουσιάζονται οι 11 ομάδες,  1 από Καρδίτσα, 3 από Αθήνα, 1 από Σέρρες, 5 από Θεσ/νίκη, 1 από Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Την Κυριακή 24/5 ώρα 10:30 έως 13:30 παρουσιάζονται άλλες 10 ομάδες, 3 από Θεσ/νίκη, 2 από Πάτρα, 1 από Αθήνα, 1 από Καβάλα, 1 από Λάρισα, 2 από Καρδίτσα

Οι Δρυάδες εν Πλω καλούν όλους να υποδεχτούμε τις αποστολές από τις άλλες πόλεις και τις ομάδες χορού με μία αγκαλιά και ένα ζεστό χειροκρότημα & χαμόγελο για το υπέροχο έργο τους η καθεμιά! Να δείξουμε την αγάπη μας για τον πολιτισμό και οτι η πόλη μας αναδεικνύει τις τέχνες και επιβραβεύει τους ενασχολούμενους με αυτή και ευαισθητοποιείται σε ότι εμπεριέχει ψυχή και όραμα!

AFISA-A3