Απόψε ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision

Απόψε ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision

Απόψε ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision

Απόψε Πέμπτη, θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ, από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, σε απευθείας σύνδεση με τη Βιέννη, ο Δεύτερος Ημιτελικός του 60ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Ο Δεύτερος Ημιτελικός όπως και ο Τελικός της 23ης Μαΐου θα μεταδοθούν από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ HD σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition), ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα (στο στούντιο θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης), καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.nerit.gr. Τον σχολιασμό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η σειρά εμφάνισης στον Δεύτερο Ημιτελικό, έχει ως εξής:

1. Λιθουανία
2. Ιρλανδία
3. Σαν Μαρίνο
4. Μαυροβούνιο
5. Μάλτα
6. Νορβηγία
7. Πορτογαλία
8. Τσεχία
9. Ισραήλ
10. Λετονία
11. Αζερμπαϊτζάν
12. Ισλανδία
13. Σουηδία
14. Ελβετία
15. Κύπρος
16. Σλοβενία
17. Πολωνία

Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο για τον Τελικό του Σαββάτου 23 Μαΐου εξασφάλισε η Ελλάδα στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, με μια εντυπωσιακή ερμηνεία του τραγουδιού One Last Breath, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των φίλων του διαγωνισμού που είχαν κατακλύσει το Stadthalle της Βιέννης και άνοιξε το δρόμο για τη συμμετοχή της χώρας στον Τελικό.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και η Μαρία Έλενα Κυριάκου και τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η Εβελίνα Τζιώρα. Στα φωνητικά είναι ο Αλέξανδρος Οικονόμου και η Κατερίνα Κυριακού. Η κινησιολογία είναι της Μαρίας Λυραράκη και ο σχεδιασμός φωτισμού και βίντεο του Κωνσταντίνου Γαρίνη.

SHARE