Πέφτει η αυλαία του τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘Δημ. Κορώνης’

Πέφτει η αυλαία του τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘Δημ. Κορώνης’

Την Παρασκευή πέφτει η αυλαία του 12ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Δ/νσεων Αστυνομίας και Σωμάτων Ασφαλείας «Δημήτριος Κορώνης», που διεξήχθη από τη Δευτέρα έως Παρασκευή σε Καρδίτσα, Σοφάδες και Παλαμά. Τα ζευγάρια των ημιτελικών ήταν Δ.Α.Ε.Θ. – ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΡΟΔΟΠΗ.

Στον πρώτο ημιτελικό νίκησε η Δ.Α.Ε.Θ. με 92-85 και προκρίθηκε στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ στο δεύτερο  η ΡΟΔΟΠΗ επικράτησε των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Νωρίτερα το πρωί στους προημιτελικούς είχαμε μεγάλες συγκινήσεις και αγώνες υψηλού επιπέδου στα τρία από τα τέσσερα ματς που έγιναν, καθώς στον τέταρτο αγώνα η ΚΑΣΤΟΡΙΑ αποχώρησε και αυτός κατακυρώθηκε στη Δ.Α.Ε.Θ. με σκορ 20-0.

Στα άλλα ματς: ΤΡΟΧΑΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ 79-65

ΡΟΔΟΠΗ – ΚΑΒΑΛΑ 92-81

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 68-64

Ο μικρός τελικός μεταξύ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  θα διεξαχθεί στις 6:00 μ.μ. , ενώ ο μεγάλος τελικός μεταξύ Δ.Α.Ε.Θ. και ΡΟΔΟΠΗΣ θα αρχίσει στις 8:00 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά μέσα από τη σελίδα www.ipakarditsa.gr καθώς επίσης πως κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για άπορες οικογένειες.