3 φυσικοί και ανέξοδοι τρόποι για να μειώσετε την κυτταρίτιδα

3 φυσικοί και ανέξοδοι τρόποι για να μειώσετε την κυτταρίτιδα

3 φυσικοί και ανέξοδοι τρόποι για να μειώσετε την κυτταρίτιδα

Άνοιξε ο καιρός και ήδη βγάλαμε τα μαγιό και τις πετσέτες θαλάσσης από τις ντουλάπες μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως τώρα, τελευταία στιγμή, για να μειώσουμε την κυτταρίτιδα στο σώμα μας;

Δείτε τρεις φυσικούς και ανέξοδους τρόπους…

Απολέπιση η θαυματουργή

Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους που συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα scrub κατά της κυτταρίτιδας που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι με λίγα υλικά και χωρίς να ξοδευτείτε καθόλου (π.χ ένα scrub με καφέ: Ανακατεύοντας 1/4 φλιτζάνι αλεσμένους κόκκους καφέ και 1/2 έως 1 φλιτζάνι λάδι καρύδας).

Μασάζ

Κάντε μασάζ με αιθέρια έλαια όπως το γκρέιπφρουτ, το λεμόνι, λεβάντα αναμειγνύοντάς τα με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Αν θέλετε μπορείτε να ζεστάνετε το μείγμα και να κάνετε με αυτό χαλαρωτικό μασάζ στην περιοχή για περίπου 10 -15 λεπτά. Το μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές με κυτταρίτιδα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αυξηθεί η ροή του αίματος και να διασπαστεί το συσσωρευμένο λίπος.

Αντι-κυτταριτιδική διατροφή

Η αύξηση πρόσληψης φρούτων και λαχανικών μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία, να μειώσει το σχηματισμό κυτταρίτιδας αλλά και το σωματικό βάρος. Τα μούρα, οι μπανάνες, η βρώμη, τα σπαράγγια και τα πορτοκάλια είναι μόνο μερικές από τις τροφές που καίνε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Βάλτε, λοιπόν, στο καθημερινό διατροφολόγιό σας φρούτα και λαχανικά και σύντομα κυτταρίτιδά σας θα αποτελεί παρελθόν!

ΠΗΓΗqueen.gr
SHARE