Απότελέσματα 7ης Ημέρας του 4ου Διασχολικού Τουρνουά

Απότελέσματα 7ης Ημέρας του 4ου Διασχολικού Τουρνουά

Απότελέσματα 7ης Ημέρας του 4ου Διασχολικού Τουρνουά

Ολοκληρώθηκαν και σήμερα με επιτυχία οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του 4ου Διασχολικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, που διοργανώνειΔημοτικό Σχολείο Καρδιτσομαγούλας. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΟΧΩΡΊΟΥ – 6ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 6 – 4

1Ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – 2Ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ: 2 – 3

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου θα διεξαχθούν στα πλαίσια του Τουρνουά αγώνες κοριτσιών από Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα με το οποίο μπορούν ισότιμα και ισάξια να ασχοληθούν και οι γυναίκες. Οι αγώνες των κοριτσιών θα γίνουν ως εξής:

14ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Α ΟΜΑΔΑ) – 5Ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

14Ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Β ΟΜΑΔΑ) – ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση και των αγώνων των κοριτσιών, περνάμε πλέον στη φάση των τελικών, η οποία έχει προγραμματιστεί για τηνΠαρασκευή 29 Μαΐου 2015. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Καρδιτσομαγούλας εκδηλώσεις που προάγουν το κεντρικό σύνθημα του Τουρνουά: «Βάζω τέρμα στην παχυσαρκία … Αθλούμαι … Τρέφομαι υγιεινά …». Οι απονομές των νικητών θα γίνουν παρουσία εκπαιδευτικών και τοπικών αρχών καθώς και της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, η οποία στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την οργάνωση και διεξαγωγή του Τουρνουά.