Αξιολογημένη Διαιτησία ζητάει η Αναγέννηση

Αξιολογημένη Διαιτησία ζητάει η Αναγέννηση

Αξιολογημένη Διαιτησία ζητάει η Αναγέννηση

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Αναγέννησης έκανε γνωστό ότι αιτείται τον ορισμό αξιολογημένης διαιτησίας από την αρμόδια επιτροπή για τα εναπομείναντα παιχνίδια των play out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης, γνωστοποιεί προς κάθε αρμόδια αρχή αλλά και στο φίλαθλο κόσμο, ότι για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της διαδικασίας των play out της football league και αρχής γενομένης απο τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής 31 Μαϊου στο γήπεδο του Αλκαζάρ με τον Τύρναβο, ΑΙΤΕΙΤΑΙ τον ορισμό αξιολογημένης διαιτησίας απο την αρμόδια επιτροπή..

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο αθλητικός οργανισμός “Αναγέννηση Καρδίτσας 1904” με την γνωστή αδιάκοπη και πολύχρονη συνεισφορά στο αθλητικό κίνημα της Ελλάδας, εκπροσωπεί μια μεγάλη περιοχή και ενδιαφέρει χιλιάδες φιλάθλους στο Νομό Καρδίτσας, σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό όπου διαμένουν Καρδιτσιώτες.

Απαιτούμε, λοιπόν, την ΙΣΟΝΟΜΙΑ την οποία υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις, καθώς είναι μια απο τις ΑΞΙΕΣ που εντάσσονται στις αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία του συλλόγου μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι στην τελική ευθεία των κρίσιμων αγώνων play out όπου παίζονται οι κόποι όλης της χρονιάς, πως όλοι οι αρμόδιοι θα συμβάλλουν ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.»

SHARE