Ν. Δένδιας: Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. ό,τι συνέβη με το...

Ν. Δένδιας: Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. ό,τι συνέβη με το ΠΑΣΟΚ

Ν. Δένδιας: Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. ό,τι συνέβη με το ΠΑΣΟΚ

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο εφόσον συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μία τακτική δικαίωσης, επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. αυτό που συνέβη με το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

Όπως εκτίμησε ο κ. Δένδιας, όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην οικονομία, ο βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε ότι κλείνουν 60 επιχειρήσεις την ημέρα, καθώς «επί πέντε μήνες συνεχίζεται το σκοτσέζικο ντους με τη διαπραγμάτευση».

Παράλληλα, τόνισε ότι ούτε το κράτος, ούτε και οι πολίτες έχουν χρήματα. «Αυτή η ιστορία με την συμφωνία πρέπει επιτέλους να τελειώνει», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στη στάση που πρέπει να κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, παρατήρησε ότι η Ν.Δ. επί της αρχής πρέπει να στηρίξει μία συμφωνία, αλλά επί των άρθρων οφείλει να καταγγείλει μία φοροεπιδρομή.

«Εάν η κυβέρνηση μετατρέψει σε «ψήφο εμπιστοσύνης» την ψήφο για την συμφωνία, τότε η Ν.Δ. δεν μπορεί να την ψηφίσει», διευκρίνισε.

ΠΗΓΗnaftemporiki.gr
SHARE