Αυλαία του 4ου Διασχολικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5

Αυλαία του 4ου Διασχολικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 4ου ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ

Αυλαία του 4ου Διασχολικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του 4ου Διασχολικού ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Καρδιτσομαγούλας και είχε σαν κεντρικό σύνθημα το μήνυμα: «Βάζω τέρμα στην παχυσαρκία … Αθλούμαι … Τρέφομαι Υγιεινά».

Στο μεγάλο τελικό των κοριτσιών βρέθηκαν οι ομάδες του 14ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, βρήκε νικήτρια με σκορ «3 – 2» το 14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας αφήνοντας το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας στην 2ηθέση. Στο τελικό των κοριτσιών σφύριξε ο διαιτητής κ. Στεργιόπουλος Μανώλης.

Στο μεγάλο τελικό των αγοριών, βρέθηκαν αντίπαλες οι ομάδες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων και του Δημοτικού Σχολείου Καρποχωρίου. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι με σκορ «4 – 2» (κανονική διάρκεια αγώνα «2 – 2», καταλαμβάνοντας την 1η θέση της διοργάνωσης, αφήνοντας την ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Καρποχωρίου στη δεύτερη θέση. Στον τελικό των αγοριών σφύριξε ο διαιτητής κ. Μπεκιάρης Λάμπρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Γιάννης Γεννάδιος, η Αναπληρώτρια Δ/ντρια Δ/νσης Π/θμιας Καρδίτσας κ. Σωτηρία Μητσαρά, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κωτούλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΚ κ. Γαλανόπουλος Κωνσταντίνος, οι κ. Ζαρχανής Σωτήριος, Παπαδάκος Πέτρος και Κωτούζας Δημήτριος ως εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας καθώς επίσης και ο γνωστός Καρδιτσιώτης προπονητής ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τσιώλης.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους όσους μας βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ειδικότερα:

  • Τη Δ/ντρια Π/θμιας Εκπ/σης κ. Μητσιάδη και τους Σχολικούς Σύμβουλους κ. Βασίλη Κωτούλα και κ. Βασίλη Μέλλο για θέματα που αφορούν την παιδαγωγική και οργανωτική στήριξη του Τουρνουά.
  • Τον κ. Μανώλη Παλάσκα, Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, για την προσφορά της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας σε νερά και χυμούς προς όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στη διοργάνωση καθώς και για τα έπαθλα των νικητών.
  • Το Κέντρο Υγείας Παλαμά, για την ιατρική κάλυψη των αγώνων καθώς και τους αγροτικούς ιατρούς για την ιατρική τους μέριμνα.
    Το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας που είναι πάντα δίπλα μας.
  • Τους συναδέλφους του σχολείου μας κ. Γιάννη Ποντίκα και κ. Παπαστάθη Άγη που αποτέλεσαν την ψυχή της διοργάνωσης.

Η όλη διοργάνωση απέδειξε για μια φορά ακόμα, ότι ο σχολικός αθλητισμός είναι μια ιδιαίτερης σημασίας κοινωνική διαδικασία που συμβάλλει στην καλή διαπαιδαγώγηση των μαθητών! Είναι ποιότητα ζωής για όλους και πολύ περισσότερο για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.